Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Biliyorsunuz bir süredir 71000 düzeltmesinin gelebilecegini yazmıştım ve buna oynadım........benim icin bu senaryo bitmiştir....BURAYA KADAR BEYLER....
Sn. Eksper, bari bugünlük şort olsaydınız. Akşam hep beraber long olurduk )
bugün belkide şortcunun canını kurtarması icin son günü.....görmesem bu kadar keskin ifadeler kullanmam sevgili dostlar..... ve kuzuma mudahele cok nadir ederim....tehlikedesin başımın tacı sevgili kuzum.....
Evet Sn Babo ve Sn Eksper sevgili dostları pozitif ayrıştık uçuş için emniyet kemerunuzu bağlayun diyerek son çağruyu yaparken..
Sn Kuzu Uşaklar paraşütlerinizin ipini biri kesti gitti siz oni görmedinuz diyerek önlem almaya çalışmaktadır...
Vob dan hiç anlamam nasıl yatırılır çekilir ondan da anlamam biri anlatsa yada nasıl yapıldığını anlatan bir link yapıştırsanız bu cahile yol gösterirsiniz..
Amma velakin Bu civanmertlikler karşısında gerçekten bir hoş oldum zira bu 3 aslan yürekte millet zarar görmesin diyerek buradan fikir fırtanası kopartıyorlar
Gunaydinlar,hava alanina yeni indim hemen cepten yorumlara baktim,ekperimi hic bukadar kararli gormemistim,normal kararlilikta almis oldugu pozun zaten basari orani %90...bu kararlilikta ise artik ..eksperim gazamiz mubarek ossun full destek.tahtalari dolduruyorum.suanda kac vob soyleyebilen. tskler
Fiyati yazan arkadaslara tskler..pego beni guldurdun yine,rusyada zemzemin ise ne ,hatun var ,vodka var soguk,birde gaz var eee elle tutulur tek secenek vodka..ama ben senin derdini biliyom da ,dedigim gibi yanlis sehirdeyim
Yorum