26/07/2012 10:35 *baŞÇi: Enflasyonda temmuz ayinda sinirli bİr artiŞ olacak, Çİft haneye Çikma İhtİmalİnİ gÖrmÜyoruz 26/07/2012 10:36 *baŞÇi: Çekİrdek enflasyonda dÜŞÜŞÜn baŞladiĞini ve devam edeceĞİnİ tahmİn edİyoruz
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
21 76.150-76.175 103paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlar yoldayim arada fiyat yazarsaniz sevinirim tsklerI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Yorum
-
Kuzu umarım kapamıştır shortları fazla içeri girmeden diyeceğim ama..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdurmaz olurmu....hayatimin en buyuk furgununa oynuyorum...herzamankinin uc kati....
eksperin verdigi 71 000 de...normale inecegim...
Yorum
-
26/07/2012 11:01 *baŞÇi: YÜzde 5'lİk enflasyonun tÜrkİye İÇİn yapilabİlİr olduĞunu dÜŞÜnÜyoruz
26/07/2012 11:02 *baŞÇi: Enflasyonu yÜzde 5'e İndİrme hedefİnİ kararlilikla sÜrdÜreceĞİz ve bunun arkasinda duracaĞiz
26/07/2012 11:16 *baŞÇi: Zorunlu karŞiliklarda dÖvİz ve altinda 5'er yÜzdelİk daha artiŞ yapmamiz sÖzkonusu olabİlecek11:15 *baŞÇi: DÖvİz kuru oynakliĞinin daha dÜŞÜk sevİyelerde kalmasini amaÇlamiŞtik, o amaÇ gerÇekleŞİyor
26/07/2012 11:14 *baŞÇi: Tl'nİn genel dÖvİz kurlarina karŞi hassasİyetİ azaldi
26/07/2012 11:18 *BAŞÇI: ZORUNLU KARŞILIKLARDA BÖYLECE DÖVİZDE YÜZDE 60, ALTINDA YÜZDE 30 SEVİYESİNE GELİP ORADA BİR SÜRE DURMAYI DÜŞÜNÜYORUZ
Yorum
-
ta ben yeni bindiydim yaw dostum...liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlongların yarısını kapadım ...
geçmi kaldıkkine
Yorum
-
26/07/2012 12:27 TÜRK BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN MUADİL BÜYÜKLÜKTEKİ GELİŞMİŞ VE GELİŞEN PİYASALARA YAKLAŞMASI AÇISINDAN DAHA YUKARI ÇIKABİLECEK BİR FIRSATI VAR-BDDK RAPORU
http://www.foreks.com/haber/haberana...=tr&country=TR
Yorum
-
Eyvallah abim..duygular karşılıklı....Guzumu,eksperi ve seni uzaktan uzaktan sessizce takip ediyorum....taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterporim nasılsın özledim seni be yahu.
yaraları yalamakla meşgulüz
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum