paradigma Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
simdiden ceplerimi bosaltiyorum eksperim o zaman ha ha haeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem bundan bir mok olmaz....ne domuzu.... pazartesi sabahdan cebine iyi bak....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterney bunlar lönk gibi duruyorTeşekkürler,PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEBRİK EDİYORUM dostum... bugünün kıymetlisi sensin bence
sabahtan 300 long geldin
maksatım arkaya yaslanmaktı hep, ama dayanamadım çok hızlı çıktık
Yorum
-
ya ben yanlışım yada pala ikinci ve son hedefte görüldü.ben bu işten anlamıyom galiba.formasyon neredeyse çöpe gidecek.kapanışıda sevmedim.ben bu seviyeden kapanışa yanıldım kabul ederim.eğer pazartesi bayır aşağı salmazsa kısaların pili bitti demektir.çok yordu pala en eyisi bayram sonuna kadar kenara çekilmek.ne hali varsa görsün.hoşça kalın arkadaşlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bugün ne yaptık....68775 den longları agama devrettim.....düzeleceksin dedim aynı yerden ufak şort oldum....inatcı oldugunu bildigimden fazla ısrarcı olmadım...akşama birdaha 79175 den düzeleceksin dedim.....olmaz dedi.....pazartesi hesap günü bakalım o mu akılı bizmi....sonucta elimde para bekleyen 78975 maliyetli cortlar var.....
Yorum
-
bahsettiğim formasyon hedefleri fibosal olarak iki şekliyle düzeltmelriyle çalıştı fotodaki gibiydi.gerisi palaya kalmış.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Sevgili kuzudan ses geldi emme ağıt yakıyormuratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkese iyi haftasonları.. haftaonuna 1/2 short..
umarım kuzu'dan ses gelir bu hafta sonu.. çok yaralandık... umarım attraksiyonel bir hamle yapmıştır..
Dost dediğin kara gunünde yanında olur. Yalnız bırakmak bizlere yakışmaz
Yorum
-
aha buraya yazıyorum ............ üle skender sana sesleniyorum...... burayı okudugunuda biliyorum........ bazartesi bunların topunu kazıga oturtmassan senin SKENDERLİGİNE TÜKÜREYİM......eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYine forumları dolaştım biraz.. her yerde 1000_ 2000 puvan gaplar havada ucuşuyor.... ve öyle gözükiyorki .tam zamanında tüymüşüz longdan ...üle bunlar borsacı heee...vayki vay..... EYİ BİR SÜRPRİZ YAPAMMI...????.ha ha ha
Yorum
Yorum