altin....pariteler...ve beklenen son....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • puhu
    Yasaklı
    • 20 Ocak 2012
    • 46

oba makarnalarını satın almış..
    Babo makarnaları diye üretim yapacakmış..
    Hayırlı olsun...

Nuh'un Ankara Makarnası, Türkiye'de bir ilk olarak ''kepek'' paketleyip satmaya başladı. Kepekli makarna değil, bizzatihi kepeğin kendisi...

Sindirim için o kadar faydalı ki, anlatılamaz.

Yanlız bulamıyoruz. İstanbul'da hiçbir markette yok. Ben de şirketin Ankara'da ki merkezini aradım. Bana İstanbul Avrupa yakası için bir tel verdiler. Galiba bölge müdürlüğü imiş. Karşıma çıkan hanımefendi de bu ürünün hangi marketlerde satıldığını bana söyleyemedi.

Arayıp bulacaksınız dedi.

Babo ağabey, siz de paketleyiverin şu kepeği, sizin ürünlerinizi alalım.

Nasıl Para Kaybedilir topiğinin ana temasını gerçekleştireceksiniz...yolunuz açık olsun...
    Bence gıda sektörü çok doğru yatırım. Geleceğin iki sektörü gıda ve enerji...Turizm, otomotiv, inşaat olsaydı başlamadan batmıştı. Deneyimli adam, yaş tahtaya basmaz...

Yanlız grafikler gözükmüyor...

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

usaglar....

bunu geri getirinceye kadar gobegim catladi....nikistir bu....duygusaldir.

bunu bazi serseriler kusturdu....nankor dolu bu piyasa....topikleri kapayip gitti....

geri getirebilmek ucun....uc haftadir teknikcilere saldirdim....yerin dibine sokup sokup cikarttim....yoruldum.

bu.... bu dilden anliyor....

simdi tesekkurlere bogalim ve hakkini verelim babo nun....

hosgeldin agam....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• k3r3m
        Aktif
        • 31 Temmuz 2011
        • 665

bugün her düşüşten sonra, her destek direnç oldu...
        dolarla tuzak da kurdu...
        sanki daha düşmesi gerekiyor gibi, ama benim gibi sabırsız ayıları da bıktırarak... her desteğin etrafında usturuplu dolanarak

fantazilerim
        "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• Tnaaa28
          Analizci
          • 18 Ağustos 2011
          • 1334

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          usaglar....

bunu geri getirinceye kadar gobegim catladi....nikistir bu....duygusaldir.

bunu bazi serseriler kusturdu....nankor dolu bu piyasa....topikleri kapayip gitti....

geri getirebilmek ucun....uc haftadir teknikcilere saldirdim....yerin dibine sokup sokup cikarttim....yoruldum.
          Kuzu dayı dikkat et kendine bi gün teknikçilerde sana saldırmasın sonra...

bide ben Babo abinin yazılarındaki grafikleri göremiyorum... bi benmi göremiyorum yoksa yokta ondan herkes göremiyormu benle beraber...
          " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• delidayim
            Katılımcı
            • 26 Mayıs 2009
            • 214

babo abi grafikleri kısa süreli yayınladı.
            yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• manaw
              havacı
              • 28 Ekim 2011
              • 896

babo abi hoşgeldin,

Ben grafikleri göremiyorum.. hem tilkide hem de ie de denedim.. olmadı.

Yine de bastım bu yazı için teşekkür et ve beğen'e. Sen yaz da yazıyı sev olsa ona da basarım. Yazıyı koru olsa ona da basarım..

Yorum

• TALEBE
                A-YI
                • 24 Ekim 2010
                • 1221

delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                babo abi grafikleri kısa süreli yayınladı.

kısmetimiz yokmuş...... göremedik.............................. :040:
                Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• Cobalt
                  Katılımcı
                  • 25 Kasım 2011
                  • 149

Bizim borsadaki dirence gıpta ile bakıyorum.Salamadı gitti kendini. Yurtdışı toparlasa önden gidecekmiş gibi duruyor.

Yorum

• manaw
                    havacı
                    • 28 Ekim 2011
                    • 896

Buyrun.. FT makalesi..

Yorum

• delidayim
                      Katılımcı
                      • 26 Mayıs 2009
                      • 214

babo abi bidaha grafik yayınlamayacağını beyan etmiş idi,
                      yinede bize olan sevgisine dayanarak kısa süreli yayınladı,
                      yayınlamama sebebi ,bazı iddalı teknikçilerin ,babo abi nin grafiklerinden,bizzat özel den yazarak görüşlerinden faydalanıp,sonrada arkasından laf etmeleri idi.
                      bence kırılmakta haklı.

bende kaydetmedim,sileceğini bilmiyordum.aklımda kalanlar ı hafızama kaydettim.
                      iyiki varsın sevgili abim babo
                      yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• caglarts
                        Aktif
                        • 06 Eylül 2011
                        • 223

Grafikleri kaçırdık. Bu vesileyle başta Babo ve Kuzu abiler olmak üzere herkese selamlar.

Yorum

• sakinyatirimci
                          Yeni üye
                          • 06 Mart 2012
                          • 5

babo abimiz 2012 yaz aylarında veya en geç yıl sonuna 30-40 binli rakamları içeren görüşleri vardı. şimdi bunu yazdığım için birçok kişi beni dövecek ama böyle bir yazıyı hissenette gördüğümü çok iyi hatırlıyorum, izlemeye devam.. bu yazılardan sonra türkiyede hiçbirşey iyiye gitmedi yunanistan avrupa düzelmedi, abd de kısmi iyileşme ve para pompalama olsa da dünya hala karışık.

Yorum

• Tnaaa28
                            Analizci
                            • 18 Ağustos 2011
                            • 1334

VOB'da short önerisi!

Ata Borsa Merkezi uzmanlarına yolladığı gün içi strateji önerisinde hangi seviyeden 'short' önerdi?

22.3.2012 - 14:26

Ata Borsa Merkezi müdürü Ş. Cem Kaya uzmanlara yolladığı mail şöyle: XU030 Nisan vade 120 Dk lık grafikte görüldüğü gibi önemli bir destek noktası olan 74400 seviyesinde tutunmaya çalışıyor.Bu seviyeyi dün sizinle paylaşmıştım. İndikatörlerin zayıflama sinyali ürettiklerinin altını birkez daha çizmek isterim.Kırılması satış baskısının artmasına bağlı 73700 ve 72900 seviyelerini gündeme getirecektir.Bu nedenle 75300 seviyesinin kırılmasına bağlı almış olduğumuz kısa pozisyonlarımızı 74400 stop loss lu kapatabiliriz.74400 seviyesinin kırılması halinde ise tekrar kısa pozisyon alabilir ve destek seviyelerimizi izleyebiliriz. Yukarı yönde direnç seviyemiz ise 75300 olarak izlenecektir.

Direnç......75300

Destek.....74400-73700-72900

bi şortçu daha çıktı... Ata borsa merkezi uzmanları...

Vobcular şort üstüne şort giyyo...
                            " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

altin....

1635 i kirmaya calisiyor....1629 u gordu...
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• regedit1
                                Seyirci Üye
                                • 23 Eylül 2009
                                • 50

oyucel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sn. regedit1,

Verdiğiniz grafikte benim gördüğüm dolar 2'deki TOBO'yu 1'de tamamlamış ve 2'yi baş yapıp OBO çizecek.

Sizin düşünceniz nedir?
                                Sn. oyucel,

Açıklayıcı olması açısından;

Kaynak: http://kutero.blogspot.com/

Naçizane görüşüm,
                                $/TL 1,74'lerde 3'lü dip yaptıktan sonra hedef yukarı gözükmektedir

Bu fikri destekleyen iki unsur;

1. Dolar Sepeti DXY'nin yukarı yönlü görünümü

Hatırlanırsa Ocak ortasında $/TL 1,92'de tepede iken DXY 82 idi
                                Ne zaman ki DXY düşüşe geçti Başçı o vakit TL güçlenecek dedi ve dolar öyle düşmeye başlamıştır
                                DXY çıkarken TL'nin güçlenmesi,
                                hele ki TL'nin son zamanki performansı gözönüne alınırsa, öyle kolay değil

2. 2010 Kasım $ bazında U100'ün 51000' den başlattığı düşüş trendi

Son ralli de düşüş içerisindeki "kafa kaldırma" dan öteye gidemedi
                                $ bazında U100 34bin lerde
                                golden cross dediler, peki 2009'da olduğunda neden duymamıştık?

Belirttiklerim naçizane kendi düşüncelerimdir,
                                kuzu, Babo gibi üstatlarım daha iyi bilirler,

Selam ile,

Yorum

Working...
                                X

Debug Information