altin....pariteler...ve beklenen son....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally Posted by tumer1962
Yeni planıma göre eski grafikleri inceleyince 58.000 çok önemli oldugunu ve oyun kurucunun bu bölgelerde bize belkide yükseliş trendinin kaldıgı yerden devamı konusunda algı yaratmaya çalıştıgını düşünebilirim.
Bunun üstesinden gelebilmek için 5 noktaya dikkat ediniz
1- imkb 100 58.000-59.000 aralıgı
2- dolar 1.730 -1760 aralıgında kapanışlar yapmalı
3- D.J. 12.750 üzerinde kapanışlar.
4- brent petrol 110 dolar üzerinde kapanışlar
5-usd/euro paritesi 1.40 üzerinde kapanış.
yukarıdaki 5 olayda GERÇEKLEŞEBİLİR.Bu 4 olayın aynı anda gerçekleşmesi ile imkb 100 59.000 rakamları gerçekleşebilir.
07-12-2011 tarihli bilgilendirme
1-imkb100 61.178
2-dolar 1.747
3- D.J. 12.884
4-Bret petrol 116.9 dolar
5-usd/euro parite 1.33
1 tek paritede fire vermişiz
Yorum
-
Katılıyorum...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Tumer paylasimlar icun tesekkurler,
Ancak tek tek yerine 1 2 mesajda toplu olarak gecsek mesajlari,
Daha derli toplu olur diye dusunuyorum haddim olmayaraktan...
Yorum
-
tumer hocam, alinganliga gerke yok bence...
bu topik kuzu'nun topigi ve hepimiz buna biraz dikkat ederek paylaşmaya çalışıyoruz...
grafiklerinizi paylaşmanızı sanırım herkes istiyor burda, ama ortak ricamız bunu mümkün olduğunca tek mesaj içinde yapmanız"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
KIRILMA ,darılma yok.sayın kuzu yeter bize ,bana ihtiyaç olmadıgını anladım o kadar ,bu dünyanın sonu degil,Bizde okumaya devam ederiz.Arkadaşların ricasını anlayış ile karşıladım.Topigi kirletmeye kimsenin hakkı yok bende dahil.SİZLERE BOL KAZANÇLAR DİLERİM.
Yorum
-
Sn.Kuzu şimdi dün 76.000 civarlarından attığı 4. kurşunu kapatmıştır. böyle ilk kurşunun maliyetini 1000 puan yükseltmiştir.
bizde ise dün dö.t faktörü devreye girdiğinden 4.kurşunu atamıyoruz. böylece uzun süre maliyete gelmesini bekliyoruz. bir de kurşunları erken sıkıyorum kendi adıma konuşacak olursam. Sn.Eksperle aynı anda sıkmıştım aslında
Yorum
-
usaglar...
2000 puan kari cebe aldim....76 300 ler ve 75 300 ler kapandi....biraz risk azaltmak eyidir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kocamankus....korkunc derin biriydi....muhtesem bi kardesimdir....yoklugu aci veriyor bana....
her forumdan kovulusumda....ardimda kalip....forumu dagitip sonra gelirdi...nerede yazmam gerektiginide o bulurdu....
gelir insallah...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
simdi teknikci usaglarin yerine geldi ve durdu....onlara di haydi usaglar destekteyiz diyor....61 700....
bakalim o usaglar ne yapacak....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ben ise...geri dondumu sattiklarimla tepesine furacagim....
buna gicigim....golden cross yapti....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum