7,88 garan alış girdim.
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Günün ajandasının öncelikli gündem maddesi olan Portekiz, bugün gerçekleştirdiği iki tahvil ihalesinde 1.249 milyar euro satış yaptı. İhalede beklendiği gibi yüksek talep görüldü. Haziran 2020 vadeli ihalede ortalama faiz yüzde 6.806 düzeyinden yüzde 6.716'ya inerken, Ekim 2014 vadeli ihalede ise faiz yüzde 4.041'den yüzde 5.396 seviyesine yükseldi.
Genel itibariyle Portekiz adına başarılı olarak değerlendirilebilecek söz konusu ihale sonrasında söz konusu beklentinin satın alındığı global marketlerde ihale sonrasında realizasyonlar gözleniyor.
Her ne kadar kısa vadede ihale olumlu olsa da, faiz oranlarında kayda değer bir değişim olmaması nedeniyle İrlanda’nın ardından sıradaki ülkenin Portekiz olabileceği yönündeki beklenti de değişim yaşanmasını beklemiyoruz.
Lokal hisse marketi açısından günlük bazda (global şartlar paralelinde) 68.000 ve 68.500 dirençlerinin testinin günün ilk yarısında kısmen karşılık bulduğunu görüyoruz. Günün ikinci yarısında 68.000 seviyesine doğru geri çekilme açılışla birlikte sürpriz olmayacaktır. Ancak açılış sonrasında kısa vadeli alımlar devam edebilir. Söz konusu alımların endeksin 68.500 direncini aşmasında destek olmaması halinde baskılı süreç 66.500-68.500 bant araığında devam edebilir.
Saygılarımla,ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
hayben o afyonun emi :narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterafyonu gönderdim... yine erken mi oldu bilmiyorum...
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Sagolun Ataman Hocam, Cok sukur, is guc ugrasmaya devam... Kar kis icinde bogulduk kaldik buralarda. Heralda Babo Agbimiz epeyce kar gormustur kendi mekaninda. ;) ;)
Keten Hoca'dan haber alamiyoruz epeydir, yayini kesti. Eskiden sadece beygir keserdi halbuki.
Sanirim gelecegimi duyunca Simurg Hoca da panikledi, selam kelam gelmedi kendisinden hala. Hayirlisi olsun. Biz de gider kaaaavede OK oynariz. ;) ;) ;) Simurg Hocam, ses.... ses ver hocam sess.....
slm ile...
Yorum
-
bencede erken narada abi 245 dolayları uygunduBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ao 220 lerde... oradan tekrar alış verdim ama sanırım vermeyeceklerbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbencede erken narada abi 245 dolayları uygunduYATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
ya ataman abi sen bu afyona bukadar kuvvetli okuduğunu söleseydin ben heç satarmıydım getti 3lira...:040:ataman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervay sen nurol, sağol, varol, 4.60 ol.emi..hadi bakiiyiimMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
arada bir korkutmak gerek. hep onlar bizimi korkutacak.
Yorum