ataman Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
:081:EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersistem teslerime göre 4,14 vakbn, 7,96 garan, 13,35 halkb, 5,10 ykbnk al verdi. izlemedeyim."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
bekleriz , ne demek....misafire her zmana kapmız açıktır...freesky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlara gunaydin ve hayirli bir ikinci seans diliyorum. Masallah keyifler yerinde, Ataman Tutaman Abimiz cosmus. Allah daim eylesin keyifleri ve de kazancinizi... Kahvaltiyi da bu arada goturecek abiler bakiyorum da.
Simurg Hocam, 17-24 Nisan'da bir ihtimal oralara gelmemiz mumkun. Kahvaltiyi, beygir bobreklerini kacirsak da, bir cay icebiliriz heralde sizinle ve musait olan dostlarla. Yanimda misafirler olacagi icin, cok abuk sabuk bir saatte filam ancak rahatsiz edebilirim sizi, panik yapmazsiniz dimi?

Slm ile,
freesky
Yorum
-
üstad ben de bir olayımı anlatayım size;narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterprkme yi 382 den al, aceleyle 388 satış ver... o alsın başını gitsin... kulaklarınızı tıkayın... bildiğim bütün küfürleri savuruyorum şu an
senet bi çıkş yaptı, 5 dk lıkta düzeltmede..60 dk lık gayet güzel duruyor..
senedin ineceği fiyatı gözüme kestirdim..aracı kuruma emiri yazdım. az sonra o seviyeye indi ve yükseliş başladı..ben zevkten dört köşe..artık seans içinde satmaya karar verdim aracı kuruma girdim satılacak senet adedi 2 gösteriyor..ben çıldırdım..
meğer sıfırları vurmayı unutmuşum aceleden...

kısmet olmayınca olmuyor..sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
Hayırdır Narada Hocam bi haber mi var?Ben satmaya çalışırken siz alıyosunuz,mahvetti beni,usandım ve çok zarardayım..Nedir beklentiniz?narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdobur a girdim... bakalım ne olcak
Yorum
-
hadi allaha emanet olu yarın ola hayır ola iyi akşamlar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ataman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad ben de bir olayımı anlatayım size;
senet bi çıkş yaptı, 5 dk lıkta düzeltmede..60 dk lık gayet güzel duruyor..
senedin ineceği fiyatı gözüme kestirdim..aracı kuruma emiri yazdım. az sonra o seviyeye indi ve yükseliş başladı..ben zevkten dört köşe..artık seans içinde satmaya karar verdim aracı kuruma girdim satılacak senet adedi 2 gösteriyor..ben çıldırdım..
meğer sıfırları vurmayı unutmuşum aceleden...

kısmet olmayınca olmuyor..
onun tersi oldu bende. 110 lot alınacak kağıttan hesapta para olunca 1100 lot aldım. birden hacim arttı bende şaşırdım. 2 dakka sona 3 kademe kalktı kağıt hemen bastım. 3 dakka adrenalin yaşadık ama şansımıza kar yazdık.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
-
doğrusu beklentim yok... hareketi görünce daldım, bir anda aşağı verdi.PARABELLUM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırdır Narada Hocam bi haber mi var?Ben satmaya çalışırken siz alıyosunuz,mahvetti beni,usandım ve çok zarardayım..Nedir beklentiniz?
ov de beklentim var. seçimler yaklaşıyor. başladı mı sorusu yanlış iş yaptırdı...YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
Yorum