haftaya perşembe istanbula uçuyorum. perşembe cuma toplantılarım var. c.tesi sabah hepbirlikte kahvaltı yapacağız. ist. da olan yada gelme imkanı olan arkadaşlarla buluşup tanışmak isteriz. Sanalda başlayan Dostluklar böylece gerçek hayatta da devam eder.
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Narada Hocam yeri gelmişken sorayım; niye böyle oldu bu kağıt?Doğan ın diğer kağıtları bir bir giderken,malum satış beklentisi ile..Bu niye yerlerde sürünüyo ve artacağına geri basıyo,acaba satış dışı mı kaldı bu kağıt ta,bizim haberimiz yok,ne dersiniz?narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterulam dobur yapıştın elime... verecem, kağıt dibin dibinde... kıyamıyorum...
Yorum
-
doğrusu bilmiyorum. doğan ile aram hoş değil. ne zaman bulaştıysam hep ütülerek çıktım. durdo ile dobur hafızada karışınca, bunda dünkü hareketi de görünce, öylesine aldım... yoksa bildiğim bir kağıt değil. dün akşamda ne almışım ben yahu, diyip grafiğine bakınca, buraları yükselen kanalların dibi. cc dipte, rsi dipte... belki bi hareket çeker diye umuyorum yalnızca...PARABELLUM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNarada Hocam yeri gelmişken sorayım; niye böyle oldu bu kağıt?Doğan ın diğer kağıtları bir bir giderken,malum satış beklentisi ile..Bu niye yerlerde sürünüyo ve artacağına geri basıyo,acaba satış dışı mı kaldı bu kağıt ta,bizim haberimiz yok,ne dersiniz?YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
arkadaşın biri gs soruyodu umarımki satmamıştır...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoğrusu bilmiyorum. doğan ile aram hoş değil. ne zaman bulaştıysam hep ütülerek çıktım. durdo ile dobur hafızada karışınca, bunda dünkü hareketi de görünce, öylesine aldım... yoksa bildiğim bir kağıt değil. dün akşamda ne almışım ben yahu, diyip grafiğine bakınca, buraları yükselen kanalların dibi. cc dipte, rsi dipte... belki bi hareket çeker diye umuyorum yalnızca...
Sağol hocam,inşallah bi tepki verirde zararınızı çıkarırsınız..
Yorum
-
gedik takibimde 2.04. şuan itibariuyle inanmayan baksın.günlükte 60 dk da iki dip var
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum