Efekent hocam sanko İÇİn ne der sİstem
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
manuel yanıltıyor boğaziçi. çok denedim. bankalar harici yüklü alamıyorsun. yüklü alınca işin içine hisler giriyor. her indikatörü bilipde yorumlamak ise beklentiyi uzatıyor. zarar yazarken satmamak, 3 kuruş karı görünce hemen satmak bun en iyi açıklaması. çoğu borsacı bunu yaşar."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
sistemi sadece bankalara yani hacimli kağıtlara uyarladım. diğer kağitlar farklı yollarla takip edilmeli."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
bende yaşıyorum zaten.karda bende pek dayanamıyorum.ne hikmetse dayandığım da geri geliyor.sattığım uçuyor.bu işin içinde var biişiler ama çözmedim gittiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
yiter ..... yiter yaaaa...... çözecem onuda az kaldı...... akşam fırsat olursa çalışma resimlerini atarım. hislerimi aldırdım artıkın....bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende yaşıyorum zaten.karda bende pek dayanamıyorum.ne hikmetse dayandığım da geri geliyor.sattığım uçuyor.bu işin içinde var biişiler ama çözmedim gitti"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
çok doğru..karı görünce birileri dürtüyor.sat. sat. diyeEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermanuel yanıltıyor boğaziçi. çok denedim. bankalar harici yüklü alamıyorsun. yüklü alınca işin içine hisler giriyor. her indikatörü bilipde yorumlamak ise beklentiyi uzatıyor. zarar yazarken satmamak, 3 kuruş karı görünce hemen satmak bun en iyi açıklaması. çoğu borsacı bunu yaşar.
zarar yazarken de şu indikatör çıkacağına işaret hele az duralım..
hele az daha duralım yükselirse şurdan satarım falan filan derken olanlar oluyor..
ky nin başına çorap kendiliğinden örülüyor..
sonra da hocam bu nereye gider..bu nerede durur..alayımmı satayımmı sorular başlıyor..
hoca ne desin bakıyor ki ky treni kaçırmış..
artık ky bekleme kararı veriyor..ama günler geçtikçe düşen senet bir türlü çıkmıyor..
etrafta herkes her gün tonlarca para götürüyor..ky de kaşıntı başlıyor..
satayım..satayım..şu fiyattan satıp şu kağıdı alırsam şu kadar kazanırım..derken satıyor..
öbür kağıdı alana kadar kağıt topuklamış oluyor..tavan yakın yerde ky trene biniyor..
bu arada sattığı senet de tavan yapıyor..az sonra girdiğ kağıtta kar satışları başlayınca telaşla bir kaç kuruş kazanayım diye onu da satıyor..
bilanço zarar 100 ise kar 15-20..gitti 80..derken devam..devam...
bu ky hep böyle.....6 ay bir yıl sonra yeni bir sermaye daha koy..artık akıllandı ya..
daha dikkatli olacak..hıh..nerdeee....ertesi yıl yeni bir sermaye daha....sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
al bendende o kadar hocam sonuna kadar katılıyorum sizeataman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok doğru..karı görünce birileri dürtüyor.sat. sat. diye
hele az daha duralım yükselirse şurdan satarım falan filan derken olanlar oluyor..
sonra da hocam bu nereye gider..bu nerede durur..alayımmı satayımmı sorular başlıyor..
artık ky bekleme kararı veriyor..ama günler geçtikçe düşen senet bir türlü çıkmıyor..
satayım..satayım..şu fiyattan satıp şu kağıdı alırsam şu kadar kazanırım..derken satıyor..
öbür kağıdı alana kadar kağıt topuklamış oluyor..tavan yakın yerde ky trene biniyor..
bu arada sattığı senet de tavan yapıyor..az sonra girdiğ kağıtta kar satışları başlayınca telaşla bir kaç kuruş kazanayım diye onu da satıyor..
bu ky hep böyle.....6 ay bir yıl sonra yeni bir sermaye daha koy..artık akıllandı ya..
daha dikkatli olacak..hıh..nerdeee....ertesi yıl yeni bir sermaye daha....
Yorum
-
ataman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok doğru..karı görünce birileri dürtüyor.sat. sat. diye
daha dikkatli olacak..hıh..nerdeee....ertesi yıl yeni bir sermaye daha....
Yorum
-
yaşar erdinç hocanın yeni yazısı
Yorum
Yorum