GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
bÜyÜk bİr aksİlİk olmazsa eĞer boĞazİÇİ İle bİrlİkte orada olucaz hocam forumdakİ herkesİ ve Özellİkle sİzİ ve efekent hocayi merak edİyorumsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralihoca
arŞetİp
ataman
bogazici77
cailker
cem17cem
dayı9
demobig
duranduran
efekent
eşantiyon
fahrettin
garantici
garip06
general72
gurme
gÜko25
harşena
ibugra
jakhall01
kenanji
kenimiç
lestad
mendiant
mitli
parabellum
resulk
rodya
sinko
souvenir
sÜrgÜnefe
thegame34
tredas
uzay
xxmel
yavuz1898
zehir1968
özcan54
_deniz_+
istanbulda olanları kahvaltı programına özellikle bekliyorum...
)
Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!
Yorum
-
bu iş öyle malesef ...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterafyonu sattıkya nasıl gidiyonamıssız.....
izocamı da biz verdik kuyruğunu kurtaran kedi gibi kaçtı...
Yorum
-
bende de öyle oldu ya başka bir kağıda ortalama yaparım, sonra tekrar tukas a dönerim dedim.beş dakika sonra tukas vınnn..revana pirince giderken evdeki bulgurdan da olduk..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu iş öyle malesef ...
izocamı da biz verdik kuyruğunu kurtaran kedi gibi kaçtı...sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
can sağolsun üstad ne yapalım ....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu iş öyle malesef ...
izocamı da biz verdik kuyruğunu kurtaran kedi gibi kaçtı...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
vakıf bank 60 dk iki dip var.dayanamadım aldımBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
sistem teslerime göre 4,14 vakbn, 7,96 garan, 13,35 halkb, 5,10 ykbnk al verdi. izlemedeyim."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
stopda acele ettim gibi ama sisteme uymak en iyisi. acımak yok. alınacaksa alınacak satılacaksa gözünün yaşına bakılmayacak."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
bende sistem yok manuel çalısıyorum.aynı yerde al verdik
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum