prkme hala gidiyor yaf... :(
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
bu işler böyle olur zatennarada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakgrt ye gelen vergi borcunun sigorta kısmını etkilemediği açıklandı önceki gün. büyük olasılıkla haberle gelen çekilmeyi kapattılar...
eveli gün de
metro spk'yı küçük düşüren bir açıklama yaptı
ama spk hala tınnnnnnn
adam seans kapanmadan önce bir haber geçti
seans kapandıktan sonra da verdiği haberi tekzip eden 2. bir haber vardi
çok enetersan olaylar yaşanıyor yine galip'in kağıdındaBÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum
-
orta vade tut kınumunda.turkuaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEfekent hocam martı nasıl bir bakarmısınız lütfen."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
bunlarda sanırım operasyon yapacaklargurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterykgyo 2,37 !!
özellikle ykfın %97 -98 oranında toplu
Yorum
-
ykgyo
simurg hocam tesekkurler... tebrikler...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterykgyo 2.37 leri gçerse 3.00 ve 3.40 hedef olur
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
aselsanı gecende yazmıstım yine yazıyorum güzel gafikBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
hayırlı cumalar afiyet olsun arkadaşlar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
aselsan
sayın boğaziçi:bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraselsanı gecende yazmıstım yine yazıyorum güzel gafik
aselsan hergun klasik olarak biraz yukseliyor kademe kademe tekrar aynı yere iniyor,
hergun aselsanla ilgili guzel ihale haberleri geliyor,bir turlu gitmiyor.
o ihale haberleri diğer kağıtlara gelse çoktan uçardı bence....
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
Yorum