Ykgyo 3 e dogru yoluna devam sn efekent tebrİkler
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
endekis 67600 de tutunur sa benim sistem al verir vakıf ta ona kezaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
merhaba arkadaşalr , aranıza yeni gelebildim. bol kazançlar..
Yorum
-
hoşgeldiniz hocamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba arkadaşalr , aranıza yeni gelebildim. bol kazançlar..
)
Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!
Yorum
-
Ykgyo
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterykgyo 2.37 leri gçerse 3.00 ve 3.40 hedef olurHocam hoşgeldiniz.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba arkadaşalr , aranıza yeni gelebildim. bol kazançlar..
ykgyo için tekrar tesekkurler....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
hocam hoşgeldiniz..nuhcm son durumda değişiklik var mı..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba arkadaşalr , aranıza yeni gelebildim. bol kazançlar..sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
nuhta bende al satlarla gittim son aldığım kalındı.o da zarar da şu anda ne yapmaya çalısyor anlamadımBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
hoşgeldiniz hocamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba arkadaşalr , aranıza yeni gelebildim. bol kazançlar..
Yorum
-
-
simurg hocam gelmişken iheva da son durum nedir acaba düzeltmesi bittimi ne dersiniz.tşkMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
OOOOOOOOOOO şekerim, güzelim ketenhelvam gelmiş. Abim benim hoşgeldin. Free seni arıyordu öpecekmiş. Yanaklarından.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
bana ayak yapma pala bas yukarı bu gün artı bile kapatman lazım zattikBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
vallahi bende tam diyodumki keten hocamız gelsede şu netaşı bir sorsak. efekent hocam netaşın piri odur diye yazmıştı.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOOOOOOOOOOO şekerim, güzelim ketenhelvam gelmiş. Abim benim hoşgeldin. Free seni arıyordu öpecekmiş. Yanaklarından.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
Yorum