ataman Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
nuh da düüncem değişmedi ama tahtanın speği tahtaya iyi hakim... onun rıazası olamadan zor gider... ama o.v. gidecek. ondan zerre kadar şüphem yok...
-
Simurg hocam..Su DENIZ de destek noktasi neresidir? buralar iyi yerler bence ama bir danisayim dedim..Biraz ek alim yaptim 12.20 den..Sonra tuttum kendimi
Danis bir dedim..
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
aslında benim oturtmaya çalıstığım sistem sürekli gitmeye hazır bekletmeyen kağıtlrı bulmak.hemen sabah al %20 küp sat.yani al.bunu oturtmayı başarabilirsem ozmaan olcak bu iş
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
sağol hocam demekki bu herif beni daha çok bağırttıracak..vay zalim herif..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternuh da düüncem değişmedi ama tahtanın speği tahtaya iyi hakim... onun rıazası olamadan zor gider... ama o.v. gidecek. ondan zerre kadar şüphem yok...
sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
yaw deniz bekleyene çok ekmek yedirebilir ama sent toplu .Tahtaya yabancı birileri girince hemen baskı kuruyorlar. Bura yazacağım yorum senette ters tepebilir diye çekiniyorum aslında. Az önce alt kademelere alım girdim mal da vermiyor... kısaca sabrın varsa ani düşlerden tırsmam diyosan o.v. düşebilirsin.xxmel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg hocam..Su DENIZ de destek noktasi neresidir? buralar iyi yerler bence ama bir danisayim dedim..Biraz ek alim yaptim 12.20 den..Sonra tuttum kendimi
Danis bir dedim..
Yorum
-
yaw üstad 1390 dan ben bekliyorum :(bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1370 ten benden başka nuh alan yokmu yaw
ben şimdi bu herife okumayayım da kim okusun..
sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
martı
SIRKET YONETIM KURULUNUN 14.01.2011 TARIH VE 667 SAYILI TOPLANTISINDA;
SIRKETIMIZ PORTFOYUNDE DEGERLEME YAPTIRILMASI GEREKEN HER BIR VARLIK ICIN DEGERLEME HIZMETI ALMAK UZERE EVA GAYRIMENKUL DEGERLEME DANISMANLIK A.S.'NIN SECILMESINE VE ANILAN DEGERLEME SIRKETIYLE SOZLESME IMZALANMASINA; PORTFOYE 2011 YILI ICERISINDE ALINABILECEK VE DEGERLEME GEREKTIRECEK VARLIKLAR ICIN DEGERLEME HIZMETI ALMAK UZERE ISE EVA GAYRIMENKUL DEGERLEME DANISMANLIK A.S. VE PRIME GAYRIMENKUL DEGERLEME VE DANISMANLIK A.S.'NIN SECILMESINE VE ANILAN DEGERLEME SIRKETLERIYLE SOZLESME IMZALANMASINA
OYBIRLIGI ILE KARAR VERILMISTIR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
Kap : Y ve y gayrimenkul yatirim ortakligi a.s. / yygyo [] devralma yoluyla birlesmede pay dagitim duyurusu 20110114 16:40:50
devralma yoluyla birlesmede pay dagitim duyurusu
---------------------------------------------------------------------------------------------
y ve y gayrimenkul yatirim ortakligi anonim sirketi yonetim kurulu baskanligindan
sermaye piyasasi kurulunun seri:i no:31 sayili tebligi geregince, y ve y gayrimenkul yatirim ortakligi a.s.'nin yesil insaat yapi duzenleme ve pazarlama tic. A.s.'yi devralmak suretiyle birlesmesi nedeniyle yapilacak sermaye artiriminda 210.964.387 tl'lik sermayeyi temsil eden 21.096.438.700 adet payin y ve y gayrimenkul yatirim ortakligi anonim sirketi disindaki ortaklarina dagitilmasina iliskin duyurudur.
Bu sermaye artirimi nedeniyle cikarilacak paylar sermaye piyasasi kurulunca 11.11.2010 tarih ve 34/1036 sayi ile kayda alinmistir. Ancak kayda alinmasi ortakligimizin ve paylarinin kurul veya kamuca resmi teminati anlamina gelmez.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
(yenileme)abd'de sanayi uretimi yuzde 0,8 artti
abd'de gecen yil aralik ayinda sanayi
uretimi yuzde 0,8 artti. Boylece, sanayi uretimi son bes ayin en yuksek artisini
kaydetti.
Abd merkez bankasindan (fed) yapilan aciklamada, aralik ayinda sanayi
uretiminin yuzde 0,8 arttigi belirtildi.
Sanayi uretimi, 2009 yili haziran ayindan bu yana yuzde 11 artis
gostermis oldu. Ancak sanayi uretimi zirve yaptigi 2007 yili eylul ayinin hala
yuzde 6 altinda seyrediyor.
Kasim ayinda sanayi uretimi yuzde 0,3 artis gostermisti.
-aa-YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
ben yaptığı haraketlerden anladım emin ellerdeyiz ataman abi rahat ol.spekin sevkatli kucağında oturmaya devam.spekte olsa o bizim ortağımız.düşmanımız değil ki.ben spekleri severim şahsen.onlar olmasa hiç kazanamyız emin olun.kereviz de kasıyor maaltta ama ne zmaan kadar merak ediyorumBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslında benim oturtmaya çalıstığım sistem sürekli gitmeye hazır bekletmeyen kağıtlrı bulmak.hemen sabah al %20 küp sat.yani al.bunu oturtmayı başarabilirsem ozmaan olcak bu iş
offf aslanım beeee. yürrü be miroğlu.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
vakıf benim sistemde al verdiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum

Yorum