Hisse_Trade 5

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

ataman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu nuh yüzünden biraz sonra '' yangınnn vaaaarrrr'' diye bağıracağım..
    nuh da düüncem değişmedi ama tahtanın speği tahtaya iyi hakim... onun rıazası olamadan zor gider... ama o.v. gidecek. ondan zerre kadar şüphem yok...
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• ARTIK'ÇI
      kah yerde kah gökte
      • 02 Temmuz 2009
      • 914

Simurg hocam..Su DENIZ de destek noktasi neresidir? buralar iyi yerler bence ama bir danisayim dedim..Biraz ek alim yaptim 12.20 den..Sonra tuttum kendimi Danis bir dedim..
      Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• bogazici77
        .............
        • 11 Temmuz 2009
        • 1920

aslında benim oturtmaya çalıstığım sistem sürekli gitmeye hazır bekletmeyen kağıtlrı bulmak.hemen sabah al %20 küp sat.yani al.bunu oturtmayı başarabilirsem ozmaan olcak bu iş
        Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• ataman
          Bağımlı
          • 21 Mayıs 2009
          • 412

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          nuh da düüncem değişmedi ama tahtanın speği tahtaya iyi hakim... onun rıazası olamadan zor gider... ama o.v. gidecek. ondan zerre kadar şüphem yok...
          sağol hocam demekki bu herif beni daha çok bağırttıracak..vay zalim herif..
          sonunda gidiş O'nadır...

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

xxmel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Simurg hocam..Su DENIZ de destek noktasi neresidir? buralar iyi yerler bence ama bir danisayim dedim..Biraz ek alim yaptim 12.20 den..Sonra tuttum kendimi Danis bir dedim..
            yaw deniz bekleyene çok ekmek yedirebilir ama sent toplu .Tahtaya yabancı birileri girince hemen baskı kuruyorlar. Bura yazacağım yorum senette ters tepebilir diye çekiniyorum aslında. Az önce alt kademelere alım girdim mal da vermiyor... kısaca sabrın varsa ani düşlerden tırsmam diyosan o.v. düşebilirsin.
            https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• narada
              Haberci
              • 04 Mayıs 2009
              • 1737

konya amma trade imkanı verdi bugün... izlemek gerekiyormuş meğerse...
              YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...

Yorum

• ataman
                Bağımlı
                • 21 Mayıs 2009
                • 412

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                1370 ten benden başka nuh alan yokmu yaw
                yaw üstad 1390 dan ben bekliyorum :(
                ben şimdi bu herife okumayayım da kim okusun..
                sonunda gidiş O'nadır...

Yorum

• narada
                  Haberci
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 1737

martı

SIRKET YONETIM KURULUNUN 14.01.2011 TARIH VE 667 SAYILI TOPLANTISINDA;

SIRKETIMIZ PORTFOYUNDE DEGERLEME YAPTIRILMASI GEREKEN HER BIR VARLIK ICIN DEGERLEME HIZMETI ALMAK UZERE EVA GAYRIMENKUL DEGERLEME DANISMANLIK A.S.'NIN SECILMESINE VE ANILAN DEGERLEME SIRKETIYLE SOZLESME IMZALANMASINA; PORTFOYE 2011 YILI ICERISINDE ALINABILECEK VE DEGERLEME GEREKTIRECEK VARLIKLAR ICIN DEGERLEME HIZMETI ALMAK UZERE ISE EVA GAYRIMENKUL DEGERLEME DANISMANLIK A.S. VE PRIME GAYRIMENKUL DEGERLEME VE DANISMANLIK A.S.'NIN SECILMESINE VE ANILAN DEGERLEME SIRKETLERIYLE SOZLESME IMZALANMASINA

OYBIRLIGI ILE KARAR VERILMISTIR.

Yorum

• narada
                    Haberci
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 1737

Kap : Y ve y gayrimenkul yatirim ortakligi a.s. / yygyo [] devralma yoluyla birlesmede pay dagitim duyurusu 20110114 16:40:50

devralma yoluyla birlesmede pay dagitim duyurusu
                    ---------------------------------------------------------------------------------------------
                    y ve y gayrimenkul yatirim ortakligi anonim sirketi yonetim kurulu baskanligindan

sermaye piyasasi kurulunun seri:i no:31 sayili tebligi geregince, y ve y gayrimenkul yatirim ortakligi a.s.'nin yesil insaat yapi duzenleme ve pazarlama tic. A.s.'yi devralmak suretiyle birlesmesi nedeniyle yapilacak sermaye artiriminda 210.964.387 tl'lik sermayeyi temsil eden 21.096.438.700 adet payin y ve y gayrimenkul yatirim ortakligi anonim sirketi disindaki ortaklarina dagitilmasina iliskin duyurudur.

Bu sermaye artirimi nedeniyle cikarilacak paylar sermaye piyasasi kurulunca 11.11.2010 tarih ve 34/1036 sayi ile kayda alinmistir. Ancak kayda alinmasi ortakligimizin ve paylarinin kurul veya kamuca resmi teminati anlamina gelmez.

Yorum

• narada
                      Haberci
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 1737

(yenileme)abd'de sanayi uretimi yuzde 0,8 artti

abd'de gecen yil aralik ayinda sanayi
                      uretimi yuzde 0,8 artti. Boylece, sanayi uretimi son bes ayin en yuksek artisini
                      kaydetti.
                      Abd merkez bankasindan (fed) yapilan aciklamada, aralik ayinda sanayi
                      uretiminin yuzde 0,8 arttigi belirtildi.
                      Sanayi uretimi, 2009 yili haziran ayindan bu yana yuzde 11 artis
                      gostermis oldu. Ancak sanayi uretimi zirve yaptigi 2007 yili eylul ayinin hala
                      yuzde 6 altinda seyrediyor.
                      Kasim ayinda sanayi uretimi yuzde 0,3 artis gostermisti.

-aa-

Yorum

• ataman
                        Bağımlı
                        • 21 Mayıs 2009
                        • 412

ula spek sana bişey diyeceeeemm..diyemiyooom, diyemiyom..
                        forum izin vermiyoooooo, vermiyo..
                        sonunda gidiş O'nadır...

Yorum

• bogazici77
                          .............
                          • 11 Temmuz 2009
                          • 1920

ben yaptığı haraketlerden anladım emin ellerdeyiz ataman abi rahat ol.spekin sevkatli kucağında oturmaya devam.spekte olsa o bizim ortağımız.düşmanımız değil ki.ben spekleri severim şahsen.onlar olmasa hiç kazanamyız emin olun.kereviz de kasıyor maaltta ama ne zmaan kadar merak ediyorum
                          Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• EFEKENT
                            Kıdemli
                            • 15 Mayıs 2008
                            • 4329

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            aslında benim oturtmaya çalıstığım sistem sürekli gitmeye hazır bekletmeyen kağıtlrı bulmak.hemen sabah al %20 küp sat.yani al.bunu oturtmayı başarabilirsem ozmaan olcak bu iş
                            offf aslanım beeee. yürrü be miroğlu.
                            "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                            Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• bogazici77
                              .............
                              • 11 Temmuz 2009
                              • 1920

vakıf benim sistemde al verdi

Yorum

• EFEKENT
                                Kıdemli
                                • 15 Mayıs 2008
                                • 4329

yaaa narada abi işlem yapmıyorsan şu resmin sana ne anlattığını bana bi desene.
                                "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                                Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information