SaĞ kulak mi sol kulak mi ?
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Kap : Petkim petrokimya holding a.s. / petkm [] ozel durum aciklamasi (genel) 20110113 13:43:23
kap : Petkim petrokimya holding a.s. / petkm [] ozel durum aciklamasi (genel) 20110113 13:43:23
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Petkim petrokimya holding a.s. Aliaga-izmir
telefon ve faks no. : 0-232- 616 12 40 - 0-232- 616 12 48 (faks)
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0-232- 616 61 27 - 0-232- 616 47 64 (faks)
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : Ana sozlesme degisikligi hk.
---------------------------------------------------------------------------------------------
aciklanacak ozel durum/durumlar:
Sirketimiz yonetim kurulunun 07.06.2010 tarih ve 67-137 sayili kararina istinaden, %388 bedelsiz sermaye artisina gidilerek 204.750.000 tl olan cikarilmis sermayemizin 1.000.000.000 tl.ye artirilmasi, enerji piyasasi duzenleme kurulu'ndan (epdk) alinacak lisanslar icin epdk'nin ana sozlesmemizde ilgili metnin revizyonunu zorunlu tutmasi, ayrica kurumsal yonetim ilkelerine uyum geregi ana sozlesmemizin tadil edilmesi ihtiyaci dogmustur.
Sirketimiz yonetim kurulu'nun 13.01.2011 tarih ve 74/145 sayili karari ile sirketimiz ana sozlesmesinin 3, 6, 8, 11, 12, 15, 30 ve 37. Maddelerinin ekli tadil metninde belirtildigi sekilde degistirilmesi, ayrica ana sozlesmeye 41.maddeden sonra gelmek uzere 42. Maddenin eklenmesi karari alinmis olup, ana sozlesme degisikligi icin spk ve sanayi ve ticaret bakanligi'ndan izin almak uzere surec baslatilmistir. Ana sozlesme tadil metni taslagi ekte gonderilmektedir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
-kap-ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlar su kervt ye el atin yaw?valla hanginiz ne yaptı bu kerevite bilmem ama elinize kolunuza sağlık.....EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronun kulağına bişiyler fısıldadım. iyi izleyin.
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
bu kereviz beni kahrımdan öldürmezse iyidir
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bu portföyü izlemesem iki ay sonra gelip baksam ne olur acabaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Yorum
-
kereviz...
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
görende tahtayı benim yaptığımı sanacak.kerevizden bende nefret eder oldum...bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu kereviz beni kahrımdan öldürmezse iyidir
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
-
-
Yorum