Hisse_Trade 5

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ENGİN
    Tecrübeli
    • 26 Şubat 2009
    • 609

narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100 tane alırsanız 4 kadame yukarı gider... satarsanız bir o kadar aşağı iner halde şu an...
    43 den alıp 44.90 dan satabildim;);)

Yorum

• bogazici77
      .............
      • 11 Temmuz 2009
      • 1920

grefik güzel haraket de var.ben aldım tahta durdu gözümün içine bakıyor.sığ tahtamı illallah ya
      Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

gülsarı , denizban arkadaşalr, haftalık bazda 12.00 seviyelerinde düzeltme yapıyor hala. 12.40-50 bandı geçtiği anda büyük hareket bekliyorum.... 11.70 stopla da tutulabilir....
        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• sinko
          Yeni Üye
          • 30 Haziran 2007
          • 32

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          gülsarı , denizban arkadaşalr, haftalık bazda 12.00 seviyelerinde düzeltme yapıyor hala. 12.40-50 bandı geçtiği anda büyük hareket bekliyorum.... 11.70 stopla da tutulabilir....
          teşekkürler sn simurg....

Yorum

• tredas
            Tecrübeli
            • 15 Mayıs 2008
            • 716

ECYAP

saatlik lerde mak kesti yukarı hareket var

3,23 direnç geçerse 3,40 direnç
            Biz trakyalıyız...
            Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
            arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• narada
              Haberci
              • 04 Mayıs 2009
              • 1737

Advansa sasa'ya, 12.49 milyon tl vergi ve 18.7 milyon tl ceza tarh edildi

advansa sasa polyester sanayi a.s.'nin kamuoyu aydinlatma platformu'nda (kap)
              yayinlanan aciklamasi asagida bulunuyor.
              Sirketimiz nezdinde t.c. Maliye bakanligi vergi inceleme elemanlari tarafindan
              yapilan vergi incelemesi neticesinde katma deger vergisi'ne iliskin
              12.497.223,38 tl vergi ve 18.745.835,07 tl ceza sirketimize tarh edilmis
              bulunmaktadir.
              Raporda yer alan iddialara karsi uzlasma dahil her turlu yasal hakkimiz
              kullanilacaktir. Bu asamada herhangi bir odeme yapilmasi soz konusu degildir.

-matriks-
              YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...

Yorum

• cem17cem
                Aktif
                • 14 Eylül 2010
                • 119

kımıldayın artık : )
                Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!

Yorum

• tredas
                  Tecrübeli
                  • 15 Mayıs 2008
                  • 716

tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  SASA
                  saatlikte mac düzeltmek üzere 1,19 1,20 alış fırsat veririse iyi olur

1,32 direnç
                  narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Advansa sasa'ya, 12.49 milyon tl vergi ve 18.7 milyon tl ceza tarh edildi

advansa sasa polyester sanayi a.s.'nin kamuoyu aydinlatma platformu'nda (kap)
                  yayinlanan aciklamasi asagida bulunuyor.
                  Sirketimiz nezdinde t.c. Maliye bakanligi vergi inceleme elemanlari tarafindan
                  yapilan vergi incelemesi neticesinde katma deger vergisi'ne iliskin
                  12.497.223,38 tl vergi ve 18.745.835,07 tl ceza sirketimize tarh edilmis
                  bulunmaktadir.
                  Raporda yer alan iddialara karsi uzlasma dahil her turlu yasal hakkimiz
                  kullanilacaktir. Bu asamada herhangi bir odeme yapilmasi soz konusu degildir.

-matriks-
                  ben masumun bu cezadan haberim ..................:040:
                  Biz trakyalıyız...
                  Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
                  arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• narada
                    Haberci
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 1737

celebi cargo gmbh 'in faaliyete baslamasi

---------------------------------------------------------------------------------------------
                    aciklanacak ozel durum/durumlar:

Sirketimizin %99,9 oraninda istirakinin bulundugu bagli ortakligimiz celebi kargo depolama ve dagitim hizmetleri a.s.'nin sermayesinin %100' une sahip oldugu almanya'nin frankfurt sehrinde mukim 4.000.000 euro tutarinda odenmis sermayeli bagli ortakligi celebi cargo gmbh, uluslararasi frankfurt havalimani kargo koyu'nde bulunan depo/antrepo tesislerinde 10.01.2011 tarihi itibariyle hava kargo depolama ve ellecleme hizmetleri vermek uzere faaliyete gecmistir.

Yorum

• narada
                      Haberci
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 1737

tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      ben masumun bu cezadan haberim ..................:040:
                      olamazdı zaten... seninle bir ilgisi yok ki....

Yorum

• bogazici77
                        .............
                        • 11 Temmuz 2009
                        • 1920

ulem spek benim gibi gömlekçiyi bidaa da bulaman tövbe.hep senin yerine desteği atan benim.sen dinlen ben yaparım bu işi
                        Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• ataman
                          Bağımlı
                          • 21 Mayıs 2009
                          • 412

ahan da bizim gölsarı uyandı. alımlar güzel..80 yapar mı bakalım..
                          sonunda gidiş O'nadır...

Yorum

• bogazici77
                            .............
                            • 11 Temmuz 2009
                            • 1920

ataman abi geçen vapurla karsıya gecerken bi baktım yunuslar dalıyor çıkıyor.hopluyor zıplıyor neler yapıyor bi görsen

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 12023

ataman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              ahan da bizim gölsarı uyandı. alımlar güzel..80 yapar mı bakalım..
                              bu afyonun uyuz sipeğine bol bol selam söledimk24
                              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• narada
                                Haberci
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 1737

afyondan çıkardığım sonuç şu oldu; operasyon yemiş kağıtlardan epey bi uzak duracaksın...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information