narada Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
grefik güzel haraket de var.ben aldım tahta durdu gözümün içine bakıyor.sığ tahtamı illallah yaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
gülsarı , denizban arkadaşalr, haftalık bazda 12.00 seviyelerinde düzeltme yapıyor hala. 12.40-50 bandı geçtiği anda büyük hareket bekliyorum.... 11.70 stopla da tutulabilir....
Yorum
-
teşekkürler sn simurg....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergülsarı , denizban arkadaşalr, haftalık bazda 12.00 seviyelerinde düzeltme yapıyor hala. 12.40-50 bandı geçtiği anda büyük hareket bekliyorum.... 11.70 stopla da tutulabilir....
Yorum
-
ECYAP
saatlik lerde mak kesti yukarı hareket var
3,23 direnç geçerse 3,40 dirençBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Advansa sasa'ya, 12.49 milyon tl vergi ve 18.7 milyon tl ceza tarh edildi
advansa sasa polyester sanayi a.s.'nin kamuoyu aydinlatma platformu'nda (kap)
yayinlanan aciklamasi asagida bulunuyor.
Sirketimiz nezdinde t.c. Maliye bakanligi vergi inceleme elemanlari tarafindan
yapilan vergi incelemesi neticesinde katma deger vergisi'ne iliskin
12.497.223,38 tl vergi ve 18.745.835,07 tl ceza sirketimize tarh edilmis
bulunmaktadir.
Raporda yer alan iddialara karsi uzlasma dahil her turlu yasal hakkimiz
kullanilacaktir. Bu asamada herhangi bir odeme yapilmasi soz konusu degildir.
-matriks-YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSASA
saatlikte mac düzeltmek üzere 1,19 1,20 alış fırsat veririse iyi olur
1,32 dirençben masumun bu cezadan haberim ..................:040:narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdvansa sasa'ya, 12.49 milyon tl vergi ve 18.7 milyon tl ceza tarh edildi
advansa sasa polyester sanayi a.s.'nin kamuoyu aydinlatma platformu'nda (kap)
yayinlanan aciklamasi asagida bulunuyor.
Sirketimiz nezdinde t.c. Maliye bakanligi vergi inceleme elemanlari tarafindan
yapilan vergi incelemesi neticesinde katma deger vergisi'ne iliskin
12.497.223,38 tl vergi ve 18.745.835,07 tl ceza sirketimize tarh edilmis
bulunmaktadir.
Raporda yer alan iddialara karsi uzlasma dahil her turlu yasal hakkimiz
kullanilacaktir. Bu asamada herhangi bir odeme yapilmasi soz konusu degildir.
-matriks-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
celebi cargo gmbh 'in faaliyete baslamasi
---------------------------------------------------------------------------------------------
aciklanacak ozel durum/durumlar:
Sirketimizin %99,9 oraninda istirakinin bulundugu bagli ortakligimiz celebi kargo depolama ve dagitim hizmetleri a.s.'nin sermayesinin %100' une sahip oldugu almanya'nin frankfurt sehrinde mukim 4.000.000 euro tutarinda odenmis sermayeli bagli ortakligi celebi cargo gmbh, uluslararasi frankfurt havalimani kargo koyu'nde bulunan depo/antrepo tesislerinde 10.01.2011 tarihi itibariyle hava kargo depolama ve ellecleme hizmetleri vermek uzere faaliyete gecmistir.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
olamazdı zaten... seninle bir ilgisi yok ki....tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben masumun bu cezadan haberim ..................:040:
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
ulem spek benim gibi gömlekçiyi bidaa da bulaman tövbe.hep senin yerine desteği atan benim.sen dinlen ben yaparım bu işi
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ataman abi geçen vapurla karsıya gecerken bi baktım yunuslar dalıyor çıkıyor.hopluyor zıplıyor neler yapıyor bi görsenBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bu afyonun uyuz sipeğine bol bol selam söledimk24ataman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterahan da bizim gölsarı uyandı. alımlar güzel..80 yapar mı bakalım..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
Yorum