Tekrar iyi tatiller............
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
evet durum onu gösteriyorculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın yemekçi önümüzdeki hafta sayın murat doğanay ın sp 1242 rakamını ve 27 nisan tarihini takip edeceğiz herhalde.Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-

73300 geçilir ise arkaya yaslanarak hareketli stoploss ile takip etmek gerekir....73300 un kırılmasıyla aynı nokta sl lı pozısyon artırırım.....dow ve sp kapanış ıtıbarıyla pazartesiye kadar ters bır durum olmassa dogru yöndeymışım gıbı görunuyor...
Yorum
-
ew den hiç anlamam ama 70700 den baslayan cıkış hareketi 1 ise 72200 lerde 2 bıtmış olmalı ve pazartesi en kısa olamayacak haşin yukarı bir 3. dalga başlamalı....karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim için endeksin dönmesi gereken muhtemel yerler 72700 ve 72200 noktaları buralara geldiğinde endeksi dikkatli izlerim ve long acmak için fırsat kollarım.....
2 aydan beri sayıkladığım 78500 görülecek mi bakalım........
Yorum
-
İlk defa dogru bir yöndeyim sanırım,,,LONG
Ama buda bilinçli değil , sadece 72.850'den LONG olmuştum son dakikalarda 550 lere geldiğinde daha da düşer umudu ile arkadaşlar pozisyonkapa dediler ve ben inat ettim....
bakalım haftaya ne olacak???... ben DOW-DAX ve S&P kapanışlarına göre 75.XXX leri görüp üstü bile oluruz diye düşünüyordum ama abilerim biraz tedirgin yaklaşıyorlar sanki ve o rakamları telaffuz bile etmiyorlar !!!..... Vardır bir bildikleri
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPardon sayın karınca06 abim hedef yazmış
Haftaya Ankarada olacağım !!!....2 Mayıs itibarı ile.....
vakıt bulursak görüşelim....
kitaplarıda verırım......
Yorum
-
abiler genel bir sorum olacak!!!!..
ben yeniyim VOB'da biliyorsunuz hepiniz
ama haziran vadeyi çok kafaya taktım!!!...
neden mi ?...
Çünkü nisan vadenin daha ilk günlerinde vermiş olduğunuz pasta da vade ortasında ve vade sonunda yukarılarıarda olacağımız apaçık belliydi.....
peki şimdi kafamdaki soru haziran vadede ne olacak ne düşünüyorsunuz??..
belki düşünmek için erken diyeceksiniz ama işte acemi vob oyuncusu olunca bende böyle düşünüyorum ve bu haftaya haziran vadeden az bir miktar KISA pozisyon almayı düşünüyorum uygun yerden !!!!.....Tırsık VOB'cu...
Yorum

Yorum