EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
lşyatırım hem dolarda hemde endekste long bu işte bir iş var.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
gap oluşturmadan yavaş yavaş aşağı sonra birden aşağı gelmesin.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet kendini 200 üzerine atti
Bakalım kalma durumu nasıl olacak
Dikkat para girişi oluşmuyorPaylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
en son 21.04.2010 mevcut..yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili taka
Benim verilede eksiklik var
Akşam Sn efe hangi tarihten itibaren
veri eksiği varsa
TamamlayabilirmisinizBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Yorum
-
notu yeni farkettim teşekkürler karınca .karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
rakamlar benden olsun....ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
yemekci dostum karıncanın verileri doğrudur.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster21.04 -6.708
22.04 -14.392
26.04 - 4.623ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir arkadaş para giriş çıkışı grafiğini veriyordu. Bu grafik verildi mi topiğe.
sevgılı yorumcu ılerleyen saatlerde sevgılı efe bılgılerı tamamlayarak grafıgı guncelleyecek...
Yorum

Yorum