Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Murat abiden...
dow un yarın için geçerli hareketli stoploss u 11022 ile düne göre değişmemiştir... aşağı kırılıp üst üste 2 gün altında kalması düzeltmenin başladığının kesin teyidi sayılır... fdow da da hareketli stoploss ( malum gün boyunca ona bakıyoruz )10958 de, burada da düne göre değişiklik yok...kırılması düzeltmeyi netleştirir
gözümüzün önünde dursun
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Sanırım bu koşullarda
geçeye şort girmek yanlış olur
17-18 milyona çıkan para çıkışı sıfırlandı
ve 5 milyon tl kadar da para girişi oldu
Piyasa şuan sadece garanti ile ayakta ama
Yapacak bişi yok gibi
Geçeye şort niyetim var ama
Bu dansoz dow a da güven olmaz
Birde şuan bizim durum iyi
Para çıkışı sıfırlanmak üzere
Murat Doganayın dun aksamki yazısından: "58223 üzerindeki kapanışlarda da bir gün sonraya taşıma amaçlı %35 mal alınabilir.." Duygusal olmayın diye yapıstırayım dedim...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Murat Doganayın dun aksamki yazısından: "58223 üzerindeki kapanışlarda da bir gün sonraya taşıma amaçlı %35 mal alınabilir.." Duygusal olmayın diye yapıstırayım dedim...
Bu koşullarda geceye kisa girmek
akıl ışı değil
Ama bir karar verdim
stop olmadım
aslında kapma niyetimde vardı
fakat beceremedim
stoplosda çalışmazsa
yapacak bişi almamış oluyor
Mekanize yine destekledi 150 puanı çıkaracakmıyız bakalım...
1 destek kuvvetler..73.200-73.250 ye gitti yol verirse geceye long girerim
Geçmiş olsun stop yaptığım noktada 73.050 maliyetli long girdim geceye....imkb için aslında 58.756 idi geceye mal taşıma rakamı 50 puancık kalmış diye o rakamada uymdım ..oda olsa içim rahat olacaktı..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Teknik ve oluşan izlenimler
vede ekran bilgim bana
yanlış yaptın Yemekçi diyor :040::040::040:
içiniz ferah tutun bence ..dünkü gibi geceye long noktasından çok uzaklaşmadı İMKB ..eğer DJİ bu gece göçmezde %1.5 civarı üzerinde de artmazsa..bugünkü gibi yatay bir açılış olabilir....
Bende longum ama bende tedirginim
Salı günü Kapanışa doğru
72.400 den kisa yaptım
Bizim murat engeç 27 nisan da düşüş başlamalı diyordu
Ayrıca bizi piyasada iyi değildi
fakat kapanışta az kalsın stoplos çalışacaktı
725 e koymuştum
kapanış 675 den oldu
Sonrası nı biliyorsunuz.
Ertesi gün yanı dün ciddi br düşüş
o kisaları 71.100 de kapadım
ordan long olamadım
Akşama doğru londan da biraz karımız oldu
Buakşamda yeni vadede 375 e stoplos koydum
325 den geri geldi
Busefer piyasa yukarıya gitmekteydi
Yanı nasıp neyse o oluyor Salı günü 2 kademe daha asalardı
ben çarşamba kısalardan para kazanamayacaktım
bu akşam yine 2 kademe daha alsalardı
ben geçeye flattım
bu pozdan ne edeceğimiz yarın belli olacak
Xu30 120 lik
İki gündür veriyorum bu 120 liği ve yukarıdaki hedefine ulaştı sayılır.Daralan üçgen yukarıya kırmadan önce bence alt bandına doğru bir daha inebilir.Vadeli de yarınki uzlaşmayı diplere yakın yapabilir.71 civarları uygun olabilir.Yeni aya girerken aylık barlarda bu ayın en dibinin çok az altına kayıp tekrardan yukarıya sürmelerini bekliyorum.Grafikte resmettiğim şekilde bu ayın zirvesi olan 75 ler veya az üstüne gidip ay boyunca yatay hareket edebilir yine ya da artık daralan üçgeni yukarıya kırar diye düşünoyorum yeni ayda.
Yani özet yarın vadeli aşağılarda kapanabilir.73500 spotta yukarıya geçilirse bu analiz çöp de olabilir.
Sn yemekçi bu analiz umuyorum sizi kurtarabilir.Ben de kısayım bir miktar 73100 seviyesinden haziran vadede.
Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum