ilk destek kuvveti delindi şimdi ağır toplar var ..72.600-72.500 aralığı
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
para çıkışı ermeye başladı -6.5ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
72.900 şort..mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün iyibir izleyici oldum ve bu saatten sonrada işlem yapmam zaten....
Malda olan varmı acaba yada geceye malda girmeyi düşünen,
ben full nakıt ım
mekanize kuvvetler 72.750-72.650 ye yaklaşmış..bunu delerse 72.200 ler görülebilir..yada mkanize kuvvetler iteklemeye devam ederBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster72.900 şort..
mekanize kuvvetler 72.750-72.650 ye yaklaşmış..bunu delerse 72.200 ler görülebilir..yada mkanize kuvvetler iteklemeye devam ederEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdji yüzünden stop gelecek galiba feyk ama ...
Ben geceye şort gireceğim galıba
Benim maliyet biraz daha aşağıdaKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
valla 150 puana stop çalıştı.Mekanize kuvvetlerden güç aldı VIX...1 destek kuvvetle 73.100-73.200 aralığında bunu yararsa önü açıkyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen geceye şort gireceğim galıba
Benim maliyet biraz daha aşağıdaBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
dostlar bir göstergem şuanda bulunduğumuz saatlik barın trend başlangıcı olduğunu söylüyor..yön?? belli olur gün sonuna doğru
not>fiyat 73.05Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
araya sikiŞip kaldi yarin nereye kirilirsa yÖn oraya olmasi gerekİr....karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugun benım için önemlı yerler 72700 ve 73100 rakamları.....
üstüne atabılır ve gerı dönerse aynı yer stoploss
Yorum
-
Esas yön şuan bell olmazkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraraya sikiŞip kaldi yarin nereye kirilirsa yÖn oraya olmasi gerekİr....
haftaya biraz daha poz almaları lazım
ondan sonra belli olur derim benKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
xu 100 endeksimiz için 57693 perşembe günü için hareketli stoploss rakamımızdır...
58223 üzerindeki kapanışlarda da bir gün sonraya taşıma amaçlı %35 mal alınabilir...
imkb nin grafiği dow a göre haftanın analizinde de belirttiğim gibi daha zayıf görünüyor...
ve imkb den de üst üste 3 gündür para çıkışı ve toplam da 51milyon tl olarak görünüyor ...
Sevgili muratta böyle yazmış
Hatırda kalmasına fayda varKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteresas yön şuan bell olmaz
haftaya biraz daha poz almaları lazım
ondan sonra belli olur derim ben
demek istedigim 1000-2000 puan...
Esas yÖnden Önce bİrde feyk atmali....
Yorum
Yorum