Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sayın mutimar bende dolar da longu gözlüyorum macd günlükler al vermek üzere 1-2 güne. lakin haziran vade daha mantıkla değilmi long için ?
saygılar
Bu tur sorulara cevap vermek ıstemıyorum ve dogruda bulmuyorum,
Ayrıca ben long oldum ve bıraz daha long olurum gibi me geliyor ama her an satmal şartı ıle duruma gore hemen pozısyonumu kapatırım beklemem o nedenle vade onemlı degıl benım ıcın ,ama uzun vade ıcın hazıran vade daha ıyı tabıkı, fakat 1,48den dahada aşşagı gelecek gıbı ..........
AMAAAA bu sorunun asıl muhatabı sevgılı buyuklerım ve abılerım ben onların daha 10'da biri bile değilim bu nednele sen bana pek bakma oldumu arkadaşım.. (TAVSİYE)......
Bu tur sorulara cevap vermek ıstemıyorum ve dogruda bulmuyorum,
Ayrıca ben long oldum ve bıraz daha long olurum gibi me geliyor ama her an satmal şartı ıle duruma gore hemen pozısyonumu kapatırım beklemem o nedenle vade onemlı degıl benım ıcın ,ama uzun vade ıcın hazıran vade daha ıyı tabıkı, fakat 1,48den dahada aşşagı gelecek gıbı ..........
AMAAAA bu sorunun asıl muhatabı sevgılı buyuklerım ve abılerım ben onların daha 10'da biri bile değilim bu nednele sen bana pek bakma oldumu arkadaşım.. (TAVSİYE)......
rahat olun. herkes kendi öngörüsüyle hareket ediyor. sadece fikir teatisiydi. gerek yokmuş paylaşıma...
Şuan durum ne
Değerli dostlar
Bu piyasada parasını kaybetmeden
istikrarlı bir şekilde devam eden sevgili Murat Kardeşimiz
Akşamı - bekliyor
Bunu dikkate alarak takıp etmekte fayda var Bence ise bugün belki son hamleler yapılır
işin sonu yarına kalabilir
Gün içi sert yukarı hamleler olursa
bunu olumsuzluk işareti sayarım
Dün oğlen sonrası piyasa da yine biraz zayıflama vardı
bu arada 74,600'den KISA oldum, Ama bilsem çok daha fazal pozisyon alırdım :(
Sanki açıldığı degerlere deri gelecek bu VOB
Doganay Abi sagolsun.........:081:
Sabah mor dirence değdikten sonra morardı kaldı vadeli.Mavi düşen içindeyiz yine.Bugün efg nin hareketleri çok kafa karıştırdı yine.
Grafikte yakın planda verdiğim obo çalışır mı yoksa yine bir artı gaple mavi dışına çıkıp yukarıya mı gideriz?
Yatay yeşil:72800 lerden geçiyor.genişleyen alt bandı ise 71900 lerde.Düşen mavi direnci ise 73800.rakamlar belli, trade işi bizlere kalmış.Kolay gelsin, bol kazançlar.
Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
göstergelerde bozulma yok ve düşüşün silkeleme olduğunu ve gelecek hafta çıkış olacağını söylüyor.güzel bir yerden cıkışı yakalarsam güzel bir vade sonu olacak...öngörü gercekleşmezse tabikii yakın stoploss var.....
Yorum