EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
para girişi 21,2 mılyon tl....yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli arkadaşlar
Bu akşama ve yarın para giriş-çikiş yazamayacağım
sevfili karınca yazabilirse iyi olur
Yorum
-
manuel vob kar zarar hesabı excell prg.
diğer forumda paylaştım burada niye olmasın.
Bear_Bull; Nickli Üyeden AlıntıMeşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Teşekkürler Üstad..Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermanuel vob kar zarar hesabı excell prg.
diğer forumda paylaştım burada niye olmasın.
Yeni Zirve hayırlı uğurlu olsun..
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara girişi 21,2 mılyon tl....
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım...65.450>>><<<<64.125
Dış bandım >>üstte yukarı 66.100 altta aşağı 63.500
hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır..
İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
yarına 66.500 maliyetli şort pozisyonda girdiğim için stratejimEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım...65.450>>><<<<64.125
Dış bandım >>üstte yukarı 66.100 altta aşağı 63.500
hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır..
İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum.
yarın açılışta üst iki band arasında gaplı açarsa imkb açılana kadar beklerim muhtemelen bandlar içeri kırılacak..
alt iki band arası nda açılırsa orta bandım içeri kırılırken pozisyonu reverse yaparım..
alt dış band dışına sarkarsa imkb açılana kadar...kemeri bağlar arkama yaslanırım..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
göstergeme güvenim tamdı ama bıraz sacmalamaya basladı gıbı.eger göstergem çalışıyor ise gelecek hafta buralardan veya bıraz daha yukarılardan asagıya bır şelale gelmesı lazım aksı takdırde göstergenin sonu olur ve bugune kadar çöpe gıden bircok gösterge gibi çöpluktekı yerını alır.
çöpe gitmekten kurtuldu.....
sevgili efe dost meclisimize verdiğin emekler için tesekkur ederım ve bol kazanclar dılerım.....umarım kazancın daimi olur....
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlar aşağıda imkb nın orta vadeli grafiği var haftalık
Benim acemi olarak bundan anladığım
2007 zirvesine çok benzeyen tepe hareketleri olmuş
çok dikkatlı olunması gereken günlerdeyiz
şuan flat olan benim beklentim
bu vade sonunda şuan bulunduğumuz yerin
çok altında bir yer
salı günü oluşan işlemler benim için önemli
ama ben ekranda olmayacağım
vede istanbul dışında olacağım

umarım vade sonu ayağına longda yakalanan arkadaşlarımız olmamıştır.....
arkadaşlar yukarıdan pıyasanın gevseyeceği bellıydı yalnız bu sevıyeler karısık yerler.benım gıbı orta vade pozısyon alacaklar için flat beklemek en ıyısı.kısa vadecıler için ise sevgılı efe arkadasımın bantlarına dıkkat etmesını önerırım.unutmayınızkı cebe alınmamış para kazanılmış para degıldır....
Yorum
-
Çayelinden herkese merhaba
beklenenin dışında bir durum yok
yanlız bir kanaatimi yazayım
şayet bugün % 4 ve üzeri eksi kapar
Yarında ciddi aşağı devam gelirse
Ben dahıl kısa pozlar için dikkat diyeceğimKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
sayın karınca göstergenin çöpe gitmemesine sevindim.hala işe yarıyor olması sevindirici bir durum.emeğinize sağlık.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçöpe gitmekten kurtuldu.....
sevgili efe dost meclisimize verdiğin emekler için tesekkur ederım ve bol kazanclar dılerım.....umarım kazancın daimi olur....ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum