Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFE_09
    Tecrübeli
    • 14 Mayıs 2009
    • 1078

Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için

orta bandım...64.150>>><<<<63.600
    Dış bandım >>üstte yukarı 64.500 altta aşağı 63.300

hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
    PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım..
    Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır..
    İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum.
    Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• yemekçi
      Gurme
      • 22 Mart 2009
      • 3314

Arkadaşlar
      buraya bakamadık
      bugün yoğun günüm
      fazla bakamayacağım
      şimdilik longlarla devam
      ama heran değişebilir
      Kapitalizmin zor sınavı
      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
        Gurme
        • 22 Mart 2009
        • 3314

Kapitalizmin zor sınavı
        Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• mutimar
          Bağımlı
          • 12 Mart 2009
          • 1356

63200'den Uzun olsam mı diye düşünüyorum 2 saat için ama......
          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
            Bağımlı
            • 12 Mart 2009
            • 1356

Aldım gitti 63200'den..
            Ama
            17:35 den önce her ne olursa olsun vedalaşıp hafta sonuna Nakit girmeyi tercih ederim......
            Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
              Bağımlı
              • 12 Mart 2009
              • 1356

Az Kaldı... Ne olaaksa şu 10 dakikada olacak.....
              Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                Bağımlı
                • 12 Mart 2009
                • 1356

Asıl acemi VOB'u benim ve tırstığım için 63475 den yarısını verdim....
                İçin açıkası Tısstım!!!...
                Tırsık VOB'cu...

Yorum

• Bear_Bull
                  Spread Trader
                  • 09 Şubat 2009
                  • 773

Imkb 100
                  8 pgc

+ 18,507
                  Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• yemekçi
                    Gurme
                    • 22 Mart 2009
                    • 3314

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Imkb 100
                    8 pgc

+ 18,507
                    Benim matrikste de : + 19.221

Çok fazla fark yok arada
                    Kapitalizmin zor sınavı
                    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• Bear_Bull
                      Spread Trader
                      • 09 Şubat 2009
                      • 773

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Benim matrikste de : + 19.221

Çok fazla fark yok arada
                      Sn Yemekçi
                      sizin data doğrudur. Çanak antende sorun var 2 gündür data kaçırıyor.

Evdeki makineden baktım, şimdi internetten data tamamladı.
                      şu an 19.221.970 gösteriyor.
                      Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• kahin
                        Katılımcı
                        • 26 Eylül 2009
                        • 42

kahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        bana göre bu işin renginin belli olacağı gün yarındır ...ya şortlarla devam yada batakkk.adam gelmiyor veya göstermelik geliyor bunu hissediliyor artık volatilite iyice arttı.rezonansa girdiği anda çöker bu borsa..cok ..oktan şeyler olacak cookk...bindirin bakalım daha kac kişi bindirebileceksiniz..hangi haberlerle süreceksiniz piyasayı yukarı..bana göre artık kötü kategorisinde bile değerlendirilemeyecek negatif haberler aşagı gitmekte borsamızın nasıl istekli oldugunu gösterecektir.2009 da pozitif ayrışan bu borsa düşüşte de negatif ayrışacaktır.ve dünyanın en cok kazandıran 5.borsası dünyanın en hızlı kaybettiren borsasına dönüşecektir.Beklentim budur...ve ben bu beklentiyi satarım aga
                        bana bile poz kapattıramadılar be bu kadar yanigel güselim gel aşagıda bekliyorum.Haftaya şelalenin allahı olacak.Şortu bozmadım.Pazartesi bi ihtimal 700-1000 puan kadar yukarı yapıp yeşil kapatmaya çalışma riskii var benim acımdan ama şort bozacak bi durum değil.pazartesi kapanıştan ilave şort o durumda.salı çarşamba perşembe,4 şubat çakılmasına x100 de 46.000-47.000 hedefli benzer feci bir cakılma cok kuvvetle bekliyorum.kimse anlamayacakki ne oldugunu tadı cıksın..hisselerde uzun vade takılanlar için artık süre sona ermiştir.

Yorum

• karınca06
                          KASAP
                          • 12 Nisan 2009
                          • 976

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

görüldüğü üzere 3 aralıktan bu yana ılk kez negatıf bolgeye inmiştir ve pıyasanın rallı havası bozulmuştur.göstergenın asagı inişi feyk değilse ve tekrar yukarıya cıkmaz ise endekste cıkışlar olsa bıle düşmeye mahkumdur.

gösterge 8 ocaktan bu yana negatif bölgede hareket etmektedir.pozitif bölgeye gecmeden meydana gelen her turlu cıkış feyk olarak kaldı ve kalacaktır.........

Yorum

• YORUMCU
                            Çalışkan
                            • 26 Kasım 2008
                            • 1296

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            destek 50.650, direnç 51.600... 51.600 geçilirse 52.500 e doğru yol alırız. direnç yarın büyük ihtimalle açılışla beraber geçilir. Kapanışın 51.650'nin üstünde olması olumlu olur. Herkese iyi geceler.
                            endeks 50.702 ye kadar düşmüş destek kısmında 52 puanlık bir hata yapmışım. zaten o kadar yanılma payımız vardır. 51.600 geçilip 52.024 e kadar yükselmiş endeks sonra geri dönüş başlamış.

Pazartesi günü ne olabilir?
                            büyük bir ihtimalle 52.024 seviyesi geçilir. 50.750 ise destek. Bugüne benzer hareketlerin olmasını ama bu kez artı ile kapatmasını bekliyorum.
                            Herkese iyi tatiller. Halen daha 52.500 kuvvetli direnç konumunda.
                            Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
                              Çalışkan
                              • 26 Kasım 2008
                              • 1296

orta ve uzun vadede büyük düşüşler bekliyorum. ama kısa vadede herşey bir kaç günde hatta anlık değişebiliyor bunu da unutmamak lazım.
                              Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• Bear_Bull
                                Spread Trader
                                • 09 Şubat 2009
                                • 773

bazı dataları ne yaptıysam Matriks ten aldırtamadım kusura bakmazsınız artık.
                                (bilgisayarda benim yaptığım işlemler gibi saçmalamaya başladı) (Mal sahibine benzemezse harammış)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information