Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ben biraz bu topiğin aksine mi düşünüyorum nedir anlamadım.
eğer para çıkışı devam ederse daha önceden söz ettiğim direnç kırılmazsa durum kötü. Ben aşağıya oynuyorum 52.500 civarı kuvvetli direnç gibi geliyor bana. Neyse kısmet ben uzun vadeciyim beklemedeyim zaten.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım...63.700>>><<<<62.650
Dış bandım >>üstte yukarı 64.300 altta aşağı 62.125
hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeridış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır.. İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum.
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
dow da psikolojik destek 10.000. uzun vadeli destek kırıldı ama psikolojik desteğin altına düşmemeye çalışıyor. Biz ise dönmemiz gereken yerden döndük ama devamı gelmeyecek gibi bir izlenim var bende.
çünkü; veriler çok hoş değil.
para çıkışı var.
Bir ihtimal diyorum. obo olabilir. bu da şuanki verilerle 52.500 e kadar götürür tabi yeni bir haber düşmezse piyasaya.
Herkese iyi akşamlar.
51.100 üstü kapatırsa 52.500 e yöneliriz. Sonrasına bakarız.
Geçemezse 50.350 civarı önemli destek kısa vade için. aşağı satışlarla hızlı kırılırsa kötü duruma düşeriz.
Bu durumda 45.000 civarında soluğu alabiliriz.
iyi bir veri gelirse yukarı oynanır. Kötü bir veri gelirse aşağı oynanır.
Kalın selametle.
dün herşey sayın efe'nin bantlarına o kadar uygun gelişmiş ki.fakat hem iş yoğunluğu hemde disiplin dışına çıkma böyle güzel bir günü zararla kapattırdı.bu bana ders olur inşallah
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Dostlar herkese gunaydın
Biraz geç geldik
piyasa yine uçmuş
Yine olumlu bir başlangiç
800 destek görevi yapacakmi
Şayet destek görevi yaparsa
kapanış yükseklerden olabilir
Yorum