Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yemekçi
    Gurme
    • 22 Mart 2009
    • 3314

Aşağıya giderse stoplos
    yukarıya giderse
    64.200 üstüne atamazsa
    geceye flat
    Şimdiden yazayım
    Kapitalizmin zor sınavı
    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
      Gurme
      • 22 Mart 2009
      • 3314

kendini 800 den uzaklaştırması lazım
      yoksa aşağıya devam
      Kapitalizmin zor sınavı
      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
        Gurme
        • 22 Mart 2009
        • 3314

Stoplos
        Kapitalizmin zor sınavı
        Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
          Gurme
          • 22 Mart 2009
          • 3314

Bugün para çıkışı : -16.131

Dün para gırışı :
          +7.371

Kapitalizmin zor sınavı
          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• karınca06
            KASAP
            • 12 Nisan 2009
            • 976

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            bu mesajı görünce işimde olduğundan 64.700 den longları kapattım..Sevgili karıncanın analizine her zaman güvenirim..ama şortu kaçırmışız
            sevgılı efe kendımce görduklerımı paylaşıyorum.son 1 haftadır guzel gıdıyor.bugunkı 64200 den kapattıgım kısaları 63750 den tekrar actım ve geceye short gırdım.yalnız foruma yazma vaktım olmadı..

halen dıyorumkı yenı tepeler veya en az cıft tepe gelecektır.önemlı olan dıplerden yakalayabılmek.hep bırlıkte dıplerden yakalayabılırsek arkamıza yaslanarak pıyasayı ızleyebılırız......

Yorum

• kahin
              Katılımcı
              • 26 Eylül 2009
              • 42

sn karınca bende katılıyorum size.geceye bende şort girdim ama o bahsettiğiniz tepelerin sürekli alcalan tepeler olacağını düşünüyorum ben

Yorum

• karınca06
                KASAP
                • 12 Nisan 2009
                • 976

kahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sn karınca bende katılıyorum size.geceye bende şort girdim ama o bahsettiğiniz tepelerin sürekli alcalan tepeler olacağını düşünüyorum ben
                sn kahın

gecmışte yanıldıgım gıbı bugunde yanılabılırım.
                önemlı olan ıkı yondede kaybettıgımden fazlasını kazanmaktır.bu duzeltme nerede bıter bılemem ama dönüşünde %90 yenı tepe beklıyorum.yanılırsam yanılmışım der hatamı kabul ederım.sızede tek önerım yukarılardan ek short yapmak yerıne dıplerde karı cebe koymak eger acacaksanız yukarıdan tekrar short acmanızdır unutmayalım cebe gırmeyen para kazanılmış para degıldır.beklemedıgınız bır haber tum karı alıp göturebılır.......

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  sevgılı efe kendımce görduklerımı paylaşıyorum.son 1 haftadır guzel gıdıyor.bugunkı 64200 den kapattıgım kısaları 63750 den tekrar actım ve geceye short gırdım.yalnız foruma yazma vaktım olmadı..

halen dıyorumkı yenı tepeler veya en az cıft tepe gelecektır.önemlı olan dıplerden yakalayabılmek.hep bırlıkte dıplerden yakalayabılırsek arkamıza yaslanarak pıyasayı ızleyebılırız......
                  sayın karınca short gerekçeni bizlerlede paylaşırsanız biz acemilerede yol göstermiş olursunuz.cevaplarınız ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
                  not:benimde bir dib daha görmeden yukarı gidilemiyeceği ile ilgili kanaatim var.tek gerekçem nisan vadede şimdiye kadar iş yatırımın hep shortta kalması.diğer bir unsurda efg nin nisan vadede hala bir kontrat dahi işlem yapmaması.birde iş yatırımın dolarda long poz.olması.
                  ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                  sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                  müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

maşallah dost meslisi bir kaç gündür sayfaları hızlı deviriyor.paylaşımların dahada artması dileği ile.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• EFE_09
                      Tecrübeli
                      • 14 Mayıs 2009
                      • 1078

Dostlar pozum 64.050 longum ..
                      bu mesajı görünce işimde olduğundan 64.700 den longları kapattım..
                      sevgılı efe kendımce görduklerımı paylaşıyorum.son 1 haftadır guzel gıdıyor.
                      Bende tanm bunu diyecektim son bir haftadır PY nin bacağına yapıştık birazda bize çalışsın..

Bu aralar yaklaşık 15 günük yoğun bir tempoya gireceğim gündüz yazamayabilirim..inşallah akşamlar aksatmayacağım...
                      Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• karınca06
                        KASAP
                        • 12 Nisan 2009
                        • 976

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        sayın karınca short gerekçeni bizlerlede paylaşırsanız biz acemilerede yol göstermiş olursunuz.cevaplarınız ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
                        not:benimde bir dib daha görmeden yukarı gidilemiyeceği ile ilgili kanaatim var.tek gerekçem nisan vadede şimdiye kadar iş yatırımın hep shortta kalması.diğer bir unsurda efg nin nisan vadede hala bir kontrat dahi işlem yapmaması.birde iş yatırımın dolarda long poz.olması.

sn taka aracı kurum işlemlerı bazen coksey soyler ama tek basınada kullanılırsa buyuk z<ararlar yazabılır pastayı kullanırken cok dıkkatlı olmalı.daha öncedende bu topıkte kullandıgım hareketlı ortalamaları ve d+-
                        yı kullanıyorum ve bana short dıyor...

Yorum

• daroka
                          ......
                          • 24 Nisan 2009
                          • 362

sn taka aracı kurum işlemlerı bazen coksey soyler ama tek basınada kullanılırsa buyuk z<ararlar yazabılır pastayı kullanırken cok dıkkatlı olmalı.daha öncedende bu topıkte kullandıgım hareketlı ortalamaları ve d+-
                          yı kullanıyorum ve bana short dıyor...
                          evt karınca kardeşimin dediği gibi ortalamaları dikkate almak lazım
                          mesela günlükte ortalamalardan çok uzak kalmıştı bugün ortalamaya değdirme çabası oldu...
                          5 lik üssel e değdi ve oradan döndü günlük te 5 üssel 64775 seviyelerinden geçiyodu oraya değdi ve döndü...
                          ama hala yukarılarda ortalamalar
                          trade ederken bunlarıda dikkate almak lazım
                          herkese hayırlı kazançlar...
                          YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• kahin
                            Katılımcı
                            • 26 Eylül 2009
                            • 42

sn kahın

gecmışte yanıldıgım gıbı bugunde yanılabılırım.
                            önemlı olan ıkı yondede kaybettıgımden fazlasını kazanmaktır.bu duzeltme nerede bıter bılemem ama dönüşünde %90 yenı tepe beklıyorum.yanılırsam yanılmışım der hatamı kabul ederım.sızede tek önerım yukarılardan ek short yapmak yerıne dıplerde karı cebe koymak eger acacaksanız yukarıdan tekrar short acmanızdır unutmayalım cebe gırmeyen para kazanılmış para degıldır.beklemedıgınız bır haber tum karı alıp göturebılır.......
                            buna da katılıyorum kesinlikle. benim öngörüm orta vadede(4-5 ay) alcalan tepelerdir.uzun vade de benimde inancım eski rekorların krılacağıdır ama bu sene değil.2011 de bu demelerin yapılacağını düşünüyorum.Ciddi düzeltme yapmadan adam indiremezsinizki zaten.elindeki hisselerin hergecen gün eridiğine inanmayan biri trenden inmez zaten.Şuan hakim havanın bunun bir basit bir düzeltme oldugudur benim inancım.pompalanan da bu zaten medyada heryerde..ben bunun basit değil sağlam bir düzletme olacağına inanıyorum sadece o kadar 35.000-40.000 aralığına giden bir düzeltme..stratejimi de bu yönde kurdum.küçük tepecikler cok güzel şortlardır benim için.Öte yandan sürekli şort biriktirme ile ilgili yorumunuzda doğru fakat ben bunu sadece cok kısa vade de yapmaktayım.Onun hesabı cok basit aslında bu şekilde katlayarak yukarıdan şort pozisyonu artırmak zararı azaltırken sağlam düşüş geldiğinde kaybı tamamen telafi ederek kazancınızı inanılmaz katlamanızı sağlıyor.Ama bunun da bir limit var tabi ki.örnek pazartesi salı tepki yükselişlerini yukarıdan şort fırsatı ve poz artırmak olarak kullanmam sonucu bugün 64800 den cakılması 1500 puan yazdı tek kalemde.ve pozu koruyorum yarın 62000 den bütün şortları uzuncu arkadaşlara verip flat oalcağım örneğin...sonra devam şort için fırsat kollamaya

Yorum

• EFE_09
                              Tecrübeli
                              • 14 Mayıs 2009
                              • 1078

Para giriş çıkış dgrafiğinde alçalan tepe oluştu...

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Bugün para çıkışı : -16.131

Dün para gırışı :
                              +7.371

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

sayın karınca açıklamaların için teşekür ederim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information