Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
dow da psikolojik destek 10.000. uzun vadeli destek kırıldı ama psikolojik desteğin altına düşmemeye çalışıyor. Biz ise dönmemiz gereken yerden döndük ama devamı gelmeyecek gibi bir izlenim var bende.
çünkü; veriler çok hoş değil.
para çıkışı var.
Bir ihtimal diyorum. obo olabilir. bu da şuanki verilerle 52.500 e kadar götürür tabi yeni bir haber düşmezse piyasaya.
Herkese iyi akşamlar.51.100 üstü kapatırsa 52.500 e yöneliriz. Sonrasına bakarız.
Geçemezse 50.350 civarı önemli destek kısa vade için. aşağı satışlarla hızlı kırılırsa kötü duruma düşeriz.
Bu durumda 45.000 civarında soluğu alabiliriz.
iyi bir veri gelirse yukarı oynanır. Kötü bir veri gelirse aşağı oynanır.
Kalın selametle.
dün yazdığım mesaj. gece vaktim olursa yeni bir durum oluşmuşsa bakacağız. ama muhtemel yukarı bir kıvrılma olabilir. ancak yabancı paylarının düşüşüne dikkat diyorum. Yalnız bu kez tekrardan 55.000 ler biraz zor geliyor bana.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
destek 50.650, direnç 51.600... 51.600 geçilirse 52.500 e doğru yol alırız. direnç yarın büyük ihtimalle açılışla beraber geçilir. Kapanışın 51.650'nin üstünde olması olumlu olur. Herkese iyi geceler.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
iyi dayak yedik bugün.tekbir ile uslanmama konusunda ısrarcıyım.yarın yeşil bar kapatırlarsa,kapanışta flat..
bana göre bu işin renginin belli olacağı gün yarındır ...ya şortlarla devam yada batakkk.adam gelmiyor veya göstermelik geliyor bunu hissediliyor artık volatilite iyice arttı.rezonansa girdiği anda çöker bu borsa..cok ..oktan şeyler olacak cookk...bindirin bakalım daha kac kişi bindirebileceksiniz..hangi haberlerle süreceksiniz piyasayı yukarı..bana göre artık kötü kategorisinde bile değerlendirilemeyecek negatif haberler aşagı gitmekte borsamızın nasıl istekli oldugunu gösterecektir.2009 da pozitif ayrışan bu borsa düşüşte de negatif ayrışacaktır.ve dünyanın en cok kazandıran 5.borsası dünyanın en hızlı kaybettiren borsasına dönüşecektir.Beklentim budur...ve ben bu beklentiyi satarım aga
destek 50.650, direnç 51.600... 51.600 geçilirse 52.500 e doğru yol alırız. direnç yarın büyük ihtimalle açılışla beraber geçilir. Kapanışın 51.650'nin üstünde olması olumlu olur. Herkese iyi geceler.
iyi geceler..
Soru da bilgiden doğar, cevap da.. (Mevlana)
» Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız....Konfüçyüs
Yorum