Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kafam Çok karıştı ve Abilerimi takip etmeye karar verdim..Herzamanki gibi yapmak en doğrusu sanırım....
Yemekçi abi LONG oldugunda yazda takip edelim....
Sevgili kardeşim
acık ve net yazayım ben vobta totalde karda deği
zarardayım
Burda herkesin kafası karışıktır
net olabilmek ve pıyasanın doğru yonunu bukabilmek kolay değil
Herkes işlem yaparken kendi kararına göre yapmalı
Birde kendi adıma yazayım
ben ismimden de anlaşılacağı üzere
başka iş yapmaktayım
firsat buldukca da burda yazıyorum
altta ismimin olması o an online olduğum anlamına gelmez
işyerinde bilgisayarı acrımmı
devamlı bağlı duruyorum
başka işle uğraşsam bile
Allah rahmet eylesin, Geride kalanlara Allah sabır ihsan eylesin...
VOB'A Gelince bende malesef yogun olmamdan dolayı nakit durumdayım ve sabrım kalmadı artık Atladım Atlayacağım ama nerden ve nasıl olur onu Allah bilir... Sizi takip edeceğim ve diğer değerli abilerimi de ...
Yemekçi abi anlıyorum seni..
ben azda olsa kardayım((( oda şansdan))) ama daha çok yeniyim VOB'da 5-6 ay oldu ve tek tek bazen 2 -2 ama en fazla 3 pozisyon açarak ögrenmeye çalışıyorum..
Kısacası ben daha ögrenme aşamasındayım....
dostlar dünkü band mesajımda hata olmuş kusura bakmayın
dünkü noktamız üst dışarı 64.00 olacaktı yanlış yazmışım kimsede uyarmamış demekki pek takip edilmiyor...neyse bu günkü 64,450 rakamıda kalıcı olarak geçilirse koltuktan kalkmam
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Değerli dostlar
Artvin yusufelinde sevdiğim
bir arkadaşım vefat etti
onun defn ettik
Allah rahmet eylesin
Allah yakınlarına sabır versin. Başınız sağolsun.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
dostlar dünkü band mesajımda hata olmuş kusura bakmayın
dünkü noktamız üst dışarı 64.00 olacaktı yanlış yazmışım kimsede uyarmamış demekki pek takip edilmiyor...neyse bu günkü 64,450 rakamıda kalıcı olarak geçilirse koltuktan kalkmam
sayın efe bahsettiğiniz rakam eksikliğini farkettim ama hem yanlış anlaşılma kaygısı hemde sizin farkedeceğiniz düşüncesiyle uyarmayı düşünmedim.bantlarınızı zevkle takip ediyorum.saygılar bol kazançlar
64525 Den Kısa pozisyon açtım ve şimdi dışarı çıkmam lazım malesef uygun anda 3-5 dakika içinde bende pozisyonlarımı kapatıp PC başından kalmakm lazım.....
Alalh bereket versin Kısa gün karı diyelim.........
Yorum