Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
öngörüm tutarsa bugun ve yarın şelalenın devamı var...
pasta bana bunu soyluyor.......
öngörünüzün tutmaması için bir neden görmüyorum sayın karınca.aşağıdaki grafikde sizin görüşünüzü destekler gibi görünüyor.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yukarıdaki mesajı 2 Şubatda yazmıştım. Eee 4-5-6 şubatlarda ne olduğunu hepimiz hatırlıyoruz sanırım.
Bu da 4 şubat tarihli yazım Dubai dönüşü ne oluyor hatırlamanız lazım ama.
Herkese iyi geceler.
Arkadaşlar dubai'den döndüm.Perşembe günü geleceğimi yazmıştım. İndikatör mükemmele yakın çalıştı.Sadece yanıldığım bir nokta oldu.O da bir önceki hızlı düşüşte yani ben Almanya'dayken 21 Şubat'a kadar 48500 görülür diye tahmin etmiştim.Görüldü ama 3 gün gecikme ile görüldü.
Şimdi 3-5 hafta içinde eski zirve yakınlaşılmaz veya geçilmez ise bu indikatörün ömrü kısa olmuş olacak. Yani kısmi işlev görmüş olacak ama tam olması gerektiği gibi değil.
Arkadaşlar dubai'den döndüm.Perşembe günü geleceğimi yazmıştım. İndikatör mükemmele yakın çalıştı.Sadece yanıldığım bir nokta oldu.O da bir önceki hızlı düşüşte yani ben Almanya'dayken 21 Şubat'a kadar 48500 görülür diye tahmin etmiştim.Görüldü ama 3 gün gecikme ile görüldü.
Şimdi 3-5 hafta içinde eski zirve yakınlaşılmaz veya geçilmez ise bu indikatörün ömrü kısa olmuş olacak. Yani kısmi işlev görmüş olacak ama tam olması gerektiği gibi değil.
Hoşbulduk kardeşim. Tabii ben size basitçe anlatıyorum da bunlar uzun emekler sonucu oluşmuş indikatörler.Hatta seyahatlerimi bile buna göre ayarlıyorum. (Hepsi şaka tabii)
Bir dahaki zyaretim 15 Mart'da Ürdün'e. Ama hiçbir anlamı yok
Efe kardeşim neden yazmayı bırakmış anlamadım tam ama meyve veren ağaç taşlanır durumu olmuş sanırım yine:ka24:
Neyse zaman gösterecek herşeyi
Elliotçular değerlendiremez mi acaba bu sistemi
sayın volvo yazılarınızı izliyorum ama birşey anlamıyorum.görsel olarak birşeyler gönderir iseniz daha anlaşılır olur diye düşünüyorum.bu sitede yeni olmamın herhalde etkisi yoksa demek istediklerinizi çözerdim.daha önceki sayfada net açıklamalı EW görseli vardır.incelerseniz herşey net ve tahminler tutmuştur.hemde harfiyen.iyi geziler dileğiyle.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Hoşbulduk kardeşim. Tabii ben size basitçe anlatıyorum da bunlar uzun emekler sonucu oluşmuş indikatörler.Hatta seyahatlerimi bile buna göre ayarlıyorum. (Hepsi şaka tabii)
Bir dahaki zyaretim 15 Mart'da Ürdün'e. Ama hiçbir anlamı yok
Efe kardeşim neden yazmayı bırakmış anlamadım tam ama meyve veren ağaç taşlanır durumu olmuş sanırım yine:ka24:
Hepinize kolay gelsin.
Sevgiler,saygılar.
efe kardes de yazmaya devam edecek...oyun bozanlık benden cıkmıştı ama unuttuk..kimseye kulak asmadan yola devammmm
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
47400 endekste son alım fırsatı diye düşünüyorum.bu öngörü İMKB 100 E göredir.x30 ise değeceği yere değmiş bunuda belirtmek isterim.
Yorum