Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • taka
    Kıdemli
    • 22 Eylül 2009
    • 3774

dolar kontratında iş yatırım liderlikden neden düşmüş acaba?
    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

ilk 8 kurum para durumu.
      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• daroka
        ......
        • 24 Nisan 2009
        • 362

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        öngörüm tutarsa bugun ve yarın şelalenın devamı var...

pasta bana bunu soyluyor.......
        Ahhh be kardeş yönü biliyoruz ama bide kendimizi dinlesek şu psikolojiden kurtulsak keşke
        inan son bir ayda sermayeyi 2-3 e katlardık..
        neyse herşeyde vardır bir hayır
        YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• karınca06
          KASAP
          • 12 Nisan 2009
          • 976

yarın kara cuma olur mu dersınız?

bence evettttttttttttttt.....

Yorum

• karınca06
            KASAP
            • 12 Nisan 2009
            • 976

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Ahhh be kardeş yönü biliyoruz ama bide kendimizi dinlesek şu psikolojiden kurtulsak keşke

kardes o gunlerde gelecek....
            sabah kısa actıgım yerı bılıyorsun işlerim nedenıyle 1000 puanda bıraktım...
            yarın mılletı korkutmaya yukarı yaparlarsa cakarız kafalarına.....
            göstergelerde yarın için yukarıda var dıyor...
            ama bu kara cuma olmasını engelleyemeyecek....

Yorum

• karınca06
              KASAP
              • 12 Nisan 2009
              • 976

aynısı gıbı bır vade sonu beklıyorum....
              yarın musaıt olursam şubat vadede short acabılırım gun sonu şubat vade ıle nısan vade arasında fark olabılır uzlasmayı en dıplerden beklıyorum......

Yorum

• karınca06
                KASAP
                • 12 Nisan 2009
                • 976

bu dow bu hızla gıderde 10300 uzerı kapanış yaparsa gaplı yukarı acılarak vob ne guzel short fırsatı gelir.......

Yorum

• YORUMCU
                  Çalışkan
                  • 26 Kasım 2008
                  • 1296

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Parasının bir çoğunu kaybetmeden insan borsayi filan öğrenemiyor. Sonra da kaybetmeme üzerine kuruyor stratejisini. En iyi yatırımcı nakitte bekleyip fırsat kollayandır. Senette bekleyen değil. Tabi şahsi düşüncem. Bu sırada karınca sana vobda bana da hisse de başarılar. İlk hedef şimdilik 45.000 ama önce tekrar bir değerlendirme yapmak lazım. 20.000 olur muyki endeks. Bir sitede şakasına dow 10.000 olmasın diye yazmıştım. Millet benle dalga geçmişti. Dow daha o zaman 6.000 lerde sürünüyordu. Şimdi de dalgasına söylüyorum ama neyse.
                  Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• karınca06
                    KASAP
                    • 12 Nisan 2009
                    • 976

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Parasının bir çoğunu kaybetmeden insan borsayi filan öğrenemiyor. Sonra da kaybetmeme üzerine kuruyor stratejisini. En iyi yatırımcı nakitte bekleyip fırsat kollayandır. Senette bekleyen değil. Tabi şahsi düşüncem. Bu sırada karınca sana vobda bana da hisse de başarılar. İlk hedef şimdilik 45.000 ama önce tekrar bir değerlendirme yapmak lazım. 20.000 olur muyki endeks. Bir sitede şakasına dow 10.000 olmasın diye yazmıştım. Millet benle dalga geçmişti. Dow daha o zaman 6.000 lerde sürünüyordu. Şimdi de dalgasına söylüyorum ama neyse.

o gunlerde gelecek sevgılı yorumcu ama son bır tepe yapacak gıbıme gelıyor..hazıran sonrası dıkkatlı olmak gerekır dıye dusunuyorum....

Yorum

• YORUMCU
                      Çalışkan
                      • 26 Kasım 2008
                      • 1296

GE, Garanti’deki hisselerini satıyor

ABD’li General Electric’in (GE) yardımına krizde gücünü ispat eden en kârlı yatırımı Garanti Bankası koşuyor. GE, nakit ihtiyacı için Garanti’deki yüzde 20.85 hissesini satmak üzere harekete geçti

Dünya devi General Electric’in (GE) yardımına Garanti Bankası yetişti. GE’nin nakit ihtiyacını karşılamak için Garanti Bankası’nda sahip olduğu yüzde 20.85 oranındaki hissesini satmak için harekete geçtiği öğrenildi.

GE’nin Garanti Bankası’ndaki hisselerinin satışı için JP Morgan’a yetki verdiği belirtiliyor. Dünyanın dört bir yanında yüzlerce iştiraki bulunan GE’nin satış için Garanti Bankası’nı seçmesinin nedeni ise krizde gücünü ispat etmesi nedeniyle en kolay müşteri bulabileceği şirket olması.

2005 yılında Garanti Bankası’nın 182 kurucu hissesine 250 milyon dolar, yüzde 25.5 hissesi için de 1 milyar 555 milyon dolar ödeyen GE’nin kasasından o tarihte toplam 1 milyar 805 milyon dolar çıkmıştı. Satışın ardından Garanti Bankası’nda 370 adet kurucu hissenin 188’i Doğuş Grubu’na, 182’si de General Electric’te bulunuyordu.

Ufuk KORCAN / VATAN

Bence çok önemli bir haber. lokomotif giderse trende gider. İyi de eşşek gibi değerli bir kağıttan adamlar niye çıksın. Madem o kadar kar açıklıyor güzelim garanti niye satsınlar. Satsınlar satsınlar ki aşağıdan daha ucuza alsınlar. 6,00 TL den satıp 3 TL den alsalar bile %100 kar elde etmiş olurlar.
                      6.00 TL den 1.000 tane satarlar 3,00 TL den 2.000 tane alırlar. Hayırlı olsun diyorum. fos çıkmazsa şayet kötü olacak gibime geliyor. Zaten olan oldu yön belli gibi. Flash bir haber gelmezse aşağılara salınmaya başladık. Bir zamanlar çok sevdiğim pazer vardır. aşırı iddalı konuşup tüm muhaliflere gögüs gelen. Muhaliflerin yerinde şimdi yelller esiyor. Düşüş trendi bitti bundan sonra W diyordu. Şimdi yine çıksa da Yükseliş trendi bitti dese ona da inanırız artık. Nerde bu adam ya bilen yok mu hiç yerini.

Yorum

• cancan
                        Aktif
                        • 15 Mart 2009
                        • 233

sayin karinca bende shortlari 59700 ortalama kapattim.kar cebe yakisir dedim ilk defa.ben bile shortlari kapattiysam fazla gapten umitli degilim.shortlari kapatmamdaki diger nedende garanti bankasi 2 kademe kaldirsalar endeks %1+ olur

Yorum

• YORUMCU
                          Çalışkan
                          • 26 Kasım 2008
                          • 1296

Sadece ihtimal yarın sabah saatlerinde bence biraz daha aşağı sarkıp 2-8 günlük küçük çıkışlar yaşayabilir borsa. Bu ihtimali göz önüne alsam bir kabahat almasam bir kabahat. Ya düşürse. İki kuruş kazanmak için 10 kuruş kaybetmemek için bekleyeceğim.

Yorum

• badapin
                            Seyirci Üye
                            • 27 Haziran 2009
                            • 50

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            GE, Garanti’deki hisselerini satıyor

ABD’li General Electric’in (GE) yardımına krizde gücünü ispat eden en kârlı yatırımı Garanti Bankası koşuyor. GE, nakit ihtiyacı için Garanti’deki yüzde 20.85 hissesini satmak üzere harekete geçti

Dünya devi General Electric’in (GE) yardımına Garanti Bankası yetişti. GE’nin nakit ihtiyacını karşılamak için Garanti Bankası’nda sahip olduğu yüzde 20.85 oranındaki hissesini satmak için harekete geçtiği öğrenildi.

GE’nin Garanti Bankası’ndaki hisselerinin satışı için JP Morgan’a yetki verdiği belirtiliyor. Dünyanın dört bir yanında yüzlerce iştiraki bulunan GE’nin satış için Garanti Bankası’nı seçmesinin nedeni ise krizde gücünü ispat etmesi nedeniyle en kolay müşteri bulabileceği şirket olması.

2005 yılında Garanti Bankası’nın 182 kurucu hissesine 250 milyon dolar, yüzde 25.5 hissesi için de 1 milyar 555 milyon dolar ödeyen GE’nin kasasından o tarihte toplam 1 milyar 805 milyon dolar çıkmıştı. Satışın ardından Garanti Bankası’nda 370 adet kurucu hissenin 188’i Doğuş Grubu’na, 182’si de General Electric’te bulunuyordu.

Ufuk KORCAN / VATAN

Bence çok önemli bir haber. lokomotif giderse trende gider. İyi de eşşek gibi değerli bir kağıttan adamlar niye çıksın. Madem o kadar kar açıklıyor güzelim garanti niye satsınlar. Satsınlar satsınlar ki aşağıdan daha ucuza alsınlar. 6,00 TL den satıp 3 TL den alsalar bile %100 kar elde etmiş olurlar.
                            6.00 TL den 1.000 tane satarlar 3,00 TL den 2.000 tane alırlar. Hayırlı olsun diyorum. fos çıkmazsa şayet kötü olacak gibime geliyor. Zaten olan oldu yön belli gibi. Flash bir haber gelmezse aşağılara salınmaya başladık. Bir zamanlar çok sevdiğim pazer vardır. aşırı iddalı konuşup tüm muhaliflere gögüs gelen. Muhaliflerin yerinde şimdi yelller esiyor. Düşüş trendi bitti bundan sonra W diyordu. Şimdi yine çıksa da Yükseliş trendi bitti dese ona da inanırız artık. Nerde bu adam ya bilen yok mu hiç yerini.
                            **********.com da yazıyor artık

Yorum

• karınca06
                              KASAP
                              • 12 Nisan 2009
                              • 976

sevgılı cancan bol kazançlar dılerım...

Yorum

• erhan
                                Yeni üye
                                • 06 Ocak 2008
                                • 8

karınca06, efe 09, sizi ilgiyle takip ediyorum her ne kadar vob oynamasamda size iyi çalışmalar.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information