Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Dostlar ilk forumculuk deneyimimde dilekolay 859 mesaj ile birlikte olmuşuz..bu süreç içerisinde kimse kimseyi kırmadı saygızlık etmedi ..öncelikle bunun için teşekkür ederim.Svg. Karınca ile başladığımız bu yolda yine karınca ile paylaşımlarınızı bitiriyoruz.
Bugüne kadar benim analizlerim sadece fiyatlar üzerinden ,piyasaya inanmadan ,suyun aktığı yöne gitme çabasından ibaret olmuştur.İnşallah faydalı olabilmişimdir.Artık topik sahibi olarak değil topik misafiri olarak Keyborsa ailesinde yerimi alacağım..Hepiniz hakkınızı helal edin benimkiler de helal olsun.
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
dostlar ilk forumculuk deneyimimde dilekolay 859 mesaj ile birlikte olmuşuz..bu süreç içerisinde kimse kimseyi kırmadı saygızlık etmedi ..öncelikle bunun için teşekkür ederim.svg. Karınca ile başladığımız bu yolda yine karınca ile paylaşımlarınızı bitiriyoruz.
Bugüne kadar benim analizlerim sadece fiyatlar üzerinden ,piyasaya inanmadan ,suyun aktığı yöne gitme çabasından ibaret olmuştur.İnşallah faydalı olabilmişimdir.artık topik sahibi olarak değil topik misafiri olarak keyborsa ailesinde yerimi alacağım..hepiniz hakkınızı helal edin benimkiler de helal olsun.
sayin karinca ve efe yaptiĞiniz ÇaliŞmalar Şahsima Çok yardimci oldu,ufkumun genİŞlemesİnede yardimci oldu.yaptiĞiniz deĞerlİ katkilardan dolayi sİzlere ayri ayri teŞekkÜr ederİm.aldiĞiniz kararlar ne olursa olsun saygi duyacaĞim.her Şey gÖnlÜnÜzce olsun.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
sayin karinca ve efe yaptiĞiniz ÇaliŞmalar Şahsima Çok yardimci oldu,ufkumun genİŞlemesİnede yardimci oldu.yaptiĞiniz deĞerlİ katkilardan dolayi sİzlere ayri ayri teŞekkÜr ederİm.aldiĞiniz kararlar ne olursa olsun saygi duyacaĞim.her Şey gÖnlÜnÜzce olsun.
[QUOTE=EFE_09;243080]Teşekkür ederim güzel sözleriniz için
bugün bandlar bir kaç defa deldi reverse yaptım inşallah bu son olurhayırlı olsun bende tekrar 62,075 long
++++++++++++++++
ben bugünlerde uygun yerlerde fırsat buldukça Al-Sat yapmayı daha uygun görüyorum tabiki sizlerin verdigi destek ve direnç aralıklarında ama geceye NAKİT girmeyi tercih ediyorum sürekli...
Eğer gerçek bir değişim olursa belki ama belki o zaman geceye malda girerim.....
Dolar nisan vadede kıs apozisyon almaya hazırlanıyorum arkadaşalr... Yorumlarınızı merak ettim....
Sanki buradan 1.53xxx gibi bir yer egeri gelir ne dersiniz?.....
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
yarın yokum
Ankarada olacağım perşembe ve cuma için şimdiden atayım
Bu 2 günün daha olumlu ve genel olarak yukarı yönlü
olacağını tahmın ediyorum
ben kısadan flat duruma geçdim
Yorum