Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese iyi akşamlar dilerim dost meclisi artık kapanmıştır
Çok söze gerek yok...ÜZÜLDÜM :(
Böyle olmamalıydı !!!!!!!!!!!!!...............Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
sevgili karınca aldığınız her karara nedeni ne olursa olsun saygı duymaya devam edeceğim.fikrinizi değiştirmeniz bu kirli camia için sevindirici buluyor,sizler gibi yatırımcı dostu dostlara her zamankinden fazla ihtiyacımız var.kararınız için teşekkürlerimi arzederim.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaldıgı yerden devam...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
resimleri nasıl yapacağımı bir türlü beceremediğimden bu topiğe istediğim yorumları gönderemiyorum.ancak bu şekilde başarabildim.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Yorum
-

Yorum
-
herkese gunaydın....
sn yemekçi hasan abi bugun ankarada ve kısmet olursa tanısacagız...
bugun ıkı yönede dıkkat edılmelı önce yukarı sonrası asagı bır hareket olabılır....
toplantıdan cıkacak haberlerle yukarı bekleyenlerı avlayabılırler nede olsa vade sonu....
Yorum
-
efg bugun ıtıbarıyla şubat vade 8065 kısaya gectı ve bunlarıda boş yere actıgını dusunmuyorum.dolar nisan kontratta iş yatırım bugune kadar 8194 shortta ıken bugun 10839 long acarak longa gectı.tum bunlar bana sankı satışların devam edeceğini gösterıyor.yarın gaplı yukarı acılış olursa efg dıkkatlı bır sekılde izlenmeli long acarak shortları kapatırsa sorun yok ama short acmaya devam ederse hafta sonu belırttıgımız şelale devam edebılır......
dun aksamkı keykafeye yazdıgım yazı buradada dursun....
Yorum

Yorum