Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • culex
    Tecrübeli
    • 22 Eylül 2009
    • 908

77125 te fibo 61 geri alım seviyesi var.75800 önemli artık.
    .

Yorum

• poritino
      Çalışkan
      • 04 Mayıs 2009
      • 2005

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Bu kadar aşırım alım gelince 76575 den short denemesi ama kaparım ilk fırsatta...Sırf centik atayım diye aldım. Umarım spota verirken bu sefer vobu yukarı cekmez.
      Ben iğne bar olacağını düşünüyordum...Çok beklettiler kapadım pozu komisyon zararına..
      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• mutimar
        Bağımlı
        • 12 Mart 2009
        • 1356

inanmıyorummmm yükselişe ve KISA olacagımmmmmm
        Tırsık VOB'cu...

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

77 den tekrar cort denemesi..bu kadar aşırı alımın bir düzeltmesi olmalı
          Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

77200 e gelirse kapatırım...eskisi gibi pozda bekleyip durmam

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

Hay bin kunduz...Kapadım pozu...Tepe avcılığı yapamıyorum

Yorum

• yemekçi
                Gurme
                • 22 Mart 2009
                • 3314

Ben de bu ara kisa açtım
                75.325 den
                bana bakan vatandaş stopos ekrandan koymamış
                ve stop erinide kaçırmış
                bende ist. yeni geldim

Özetle telef olan taraftayız
                her zaman ki gibi
                Kapitalizmin zor sınavı
                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• mutimar
                  Bağımlı
                  • 12 Mart 2009
                  • 1356

77275 den kısa olmuşum, herkes KISA oluyor forumda sanırımmmmmmmmmm
                  Tırsık VOB'cu...

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    77275 den kısa olmuşum, herkes KISA oluyor forumda sanırımmmmmmmmmm
                    Daha 2 hafta önce buralardan long deneyip elime aldığımı bilirim...Şimdi short acılır mıya bakıyoruz...
                    Fikret abim de yok ki.

Sanmıyorum ama bu adamlar niyeti bozdularsa 80 binlere kadar bile bile cekebilecek gucleri var.

Bence artık spota verseler bile vob a cok vermeyip artı makasa alma zamanları gelmiştir...Daha bu sabah 74500erden çok shortlayan olmustur...Onlar 60600 endekste ancak kurtarırlar pozisyonu kanımca.

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

Bugün düzeltme yese bile günü yükseklerden kapatacak gibi...Öyle olursa asıl düzeltme yarın öğleden sonra gelebilir.

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

Dow imdada yetişti.....Olaya bak adamlar dow düşüşünü yükseklerde karşıladılar...

Yorum

• mutimar
                          Bağımlı
                          • 12 Mart 2009
                          • 1356

09.03.2011 15:52:27

Fitch’ten Türkiye için önemli açıklama

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye’ye yönelik olası not artırımıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı

Yapalan açıklamada Fitch, petrol fiyatları burada kaldığı sürece Türkiye’nin notunun yatırım yapılabilire yükseltilmesi biraz daha zor olduğunu belirtti

Fitch ayrıca Türkiye’nin cari işlemler açığında bir zayıflığın olduğunu ve Merkez Bankası’nın geride kaldığına yönelik endişelerin de arttığına dikkat çekti
                          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• poritino
                            Çalışkan
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 2005

09.03.2011 15:52:27

Fitch’ten Türkiye için önemli açıklama

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye’ye yönelik olası not artırımıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı

Yapalan açıklamada Fitch, petrol fiyatları burada kaldığı sürece Türkiye’nin notunun yatırım yapılabilire yükseltilmesi biraz daha zor olduğunu belirtti

Fitch ayrıca Türkiye’nin cari işlemler açığında bir zayıflığın olduğunu ve Merkez Bankası’nın geride kaldığına yönelik endişelerin de arttığına dikkat çekti
                            O dün geldiğinde milleti dökmek için kullanmışlardı...Sonra ASYAB haberiyle gazladılar zaten.

Bu arada dow'a rağmen endeks sağlam durdu...Ben sert satışlarla 76200 lere gelip sonra alıma gecerler diye dusunuyordum.

Algılarımı bozuyor yine. En guzeli yazmayayım milletinde kafasını bulandırmayayım...

Yorum

• mutimar
                              Bağımlı
                              • 12 Mart 2009
                              • 1356

şenlik olsun. 77.275 den KISA lar ile şenlik olsunnnnnnnnnn
                              Tırsık VOB'cu...

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

şenlik olsun. 77.275 den KISA lar ile şenlik olsunnnnnnnnnn
                                Mutimar cok guzel nokta atışlar yapıyorsun ya helal olsun...

O kadar kritik bir yerden dow bu kadar eksi iken short taşımak mantıklı bence.
                                Yarın Arabistan da eylem var...Oradan piyasaları gerebilecek bir haber olursa voliyi vurursun...

Bu şans denemeye değerdi.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information