77125 te fibo 61 geri alım seviyesi var.75800 önemli artık.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ben iğne bar olacağını düşünüyordum...Çok beklettiler kapadım pozu komisyon zararına..poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu kadar aşırım alım gelince 76575 den short denemesi ama kaparım ilk fırsatta...Sırf centik atayım diye aldım. Umarım spota verirken bu sefer vobu yukarı cekmez.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Daha 2 hafta önce buralardan long deneyip elime aldığımı bilirim...Şimdi short acılır mıya bakıyoruz...mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77275 den kısa olmuşum, herkes KISA oluyor forumda sanırımmmmmmmmmm
Fikret abim de yok ki.
Sanmıyorum ama bu adamlar niyeti bozdularsa 80 binlere kadar bile bile cekebilecek gucleri var.
Bence artık spota verseler bile vob a cok vermeyip artı makasa alma zamanları gelmiştir...Daha bu sabah 74500erden çok shortlayan olmustur...Onlar 60600 endekste ancak kurtarırlar pozisyonu kanımca.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bugün düzeltme yese bile günü yükseklerden kapatacak gibi...Öyle olursa asıl düzeltme yarın öğleden sonra gelebilir.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
09.03.2011 15:52:27
Fitch’ten Türkiye için önemli açıklama
Uluslararası derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye’ye yönelik olası not artırımıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı
Yapalan açıklamada Fitch, petrol fiyatları burada kaldığı sürece Türkiye’nin notunun yatırım yapılabilire yükseltilmesi biraz daha zor olduğunu belirtti
Fitch ayrıca Türkiye’nin cari işlemler açığında bir zayıflığın olduğunu ve Merkez Bankası’nın geride kaldığına yönelik endişelerin de arttığına dikkat çektiTırsık VOB'cu...
Yorum
-
O dün geldiğinde milleti dökmek için kullanmışlardı...Sonra ASYAB haberiyle gazladılar zaten.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster09.03.2011 15:52:27
Fitch’ten Türkiye için önemli açıklama
Uluslararası derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye’ye yönelik olası not artırımıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı
Yapalan açıklamada Fitch, petrol fiyatları burada kaldığı sürece Türkiye’nin notunun yatırım yapılabilire yükseltilmesi biraz daha zor olduğunu belirtti
Fitch ayrıca Türkiye’nin cari işlemler açığında bir zayıflığın olduğunu ve Merkez Bankası’nın geride kaldığına yönelik endişelerin de arttığına dikkat çekti
Bu arada dow'a rağmen endeks sağlam durdu...Ben sert satışlarla 76200 lere gelip sonra alıma gecerler diye dusunuyordum.
Algılarımı bozuyor yine. En guzeli yazmayayım milletinde kafasını bulandırmayayım...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşenlik olsun. 77.275 den KISA lar ile şenlik olsunnnnnnnnnn
Mutimar cok guzel nokta atışlar yapıyorsun ya helal olsun...
O kadar kritik bir yerden dow bu kadar eksi iken short taşımak mantıklı bence.
Yarın Arabistan da eylem var...Oradan piyasaları gerebilecek bir haber olursa voliyi vurursun...
Bu şans denemeye değerdi.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum