Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mutimar
    Bağımlı
    • 12 Mart 2009
    • 1356

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mutimar cok guzel nokta atışlar yapıyorsun ya helal olsun...

O kadar kritik bir yerden dow bu kadar eksi iken short taşımak mantıklı bence.
    Yarın Arabistan da eylem var...Oradan piyasaları gerebilecek bir haber olursa voliyi vurursun...

Bu şans denemeye değerdi.
    teşekkür ederim.......
    öglenden önce deneme yaptık 175 puan zararla stop olduk. iyiki stop olmuşuz. 2 nci deneme şimdilik başarılı gibi, yarın brent yukarı yaparsa ve bizde de imkb 100 dirençlerinden geri çekilme başlarsa süperrrr olurrrr:081:
    Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
      Bağımlı
      • 12 Mart 2009
      • 1356

yarın ola hayrola...............olmadı , poz açtığımız yerlerden geri kaparızzzzzz...
      Tırsık VOB'cu...

Yorum

• poritino
        Çalışkan
        • 04 Mayıs 2009
        • 2005

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        yarın ola hayrola...............olmadı , poz açtığımız yerlerden geri kaparızzzzzz...
        1000 puan dusurup sonra yukarı cekerek kapatırlarsa yarın verirler diye düşünüyordum...Öyle de yaptılar(ilk kısım tuttu yani ).

Yarın cok süper bir haber gelmezse arabistan olayları öğleden sonrayı etkiler kanımca.

Düşünsene yarın 1000-2000 gösterici toplanıyormuş sadece ve polis 5 dakikada dağıtıyormuş bunları O zaman bu kadar yükselişi 80binlerle süsler pala...

Yarın ne olacağının istihbaratına sahipler zaten...Onlar şu anda pozlarını ona göre alıyorlar. Biz ise salliyoruz
        Herkese iyiaksamlar
        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• guneysu
          Rize
          • 01 Mart 2009
          • 646

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Ben de bu ara kisa açtım
          75.325 den
          bana bakan vatandaş stopos ekrandan koymamış
          ve stop erinide kaçırmış
          bende ist. yeni geldim

Özetle telef olan taraftayız
          her zaman ki gibi
          Dostum inatla tutuyorum... ya pala ya ben..... alacak verecek var aramızda..
          !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• tekressam64

tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            İyi akşamlar dost meclisi uzun süredir Ailevi sebeplerden dolayı foruma katılımım sınırlı kaldı,son yorumlarıma istinaden 06-07 Ocak ayında XU030 86000 leri geçecek gücü bulamayınca 91*** ler şu anki ortamda ZİRVE gözüküyor,XU030 (75000 / 70000) bandındaki DİP oluşumuna göre ve TREND (AYI PİYASASI) ile (AYI TUZAĞI) arasında karar verecek,,,TREND i çizen PARA yabancıların her istediğini yapan SPK ve MB kararları 2011 ikinci yarısında Seçimden çıkacak AKP iktidarı ile çok vololatil ve sürpriz gelişmelere fırsat verecek bir piyasa bizleri bekliyor,her şey gönlünüzce olsun,önemli olan sağlık ve sıhhat para kazanmaktan önce gelir,,,
            24 şubat görüşümüz

Yorum

• tekressam64

25 kasım 2010 tarihindeki yorumuma istinaden XU100 de 71700 leri geçemeyen piyasada 2007 tepesi olan 58800 ler MART ayında ilk hedef,buralardan gelecek TEPKİ 65000 leri gündeme getirir,65000 ler geçilemezse orta - uzun vade yeni kanal bandımız (65000 / 55000 / 52000 ve 2006 tepesi 48000) ler hedef olur,,,
              24 şubat görüşümüz,sadece TEKNİK ve TRENDİ güzel çiziyorlar, ;)

Yorum

• tekressam64

Yurdışı piyasalarda DJF ler TUZAK değilse KASIM 2010 benzer oluşum içinde, Haftalık garfiklerde 11965 ve 11838 rakamları yön konusunda karar aşaması olacak,,,XU030 spotta yarın gelebilecek kar satışlarına müteakip önümüzdeki hafta 200 günlük HO üstünde 78500 ve 79500 karar aşaması olacak,,, ;)

Yorum

• mutimar
                  Bağımlı
                  • 12 Mart 2009
                  • 1356

Yurdışı piyasalarda DJF ler TUZAK değilse KASIM 2010 benzer oluşum içinde, Haftalık garfiklerde 11965 ve 11838 rakamları yön konusunda karar aşaması olacak,,,XU030 spotta yarın gelebilecek kar satışlarına müteakip önümüzdeki hafta 200 günlük HO üstünde 78500 ve 79500 karar aşaması olacak,,, ;)
                  malum geceye KISA girdik......
                  Acaba bu kar satışının biteceği ve geri yukarı yapacağımız yer neresidir ki acaba!!!!
                  Tahmini olan varmı acaba?....
                  Tırsık VOB'cu...

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    malum geceye KISA girdik......
                    Acaba bu kar satışının biteceği ve geri yukarı yapacağımız yer neresidir ki acaba!!!!
                    Tahmini olan varmı acaba?....
                    Tek bildiim bu dow göçmezse ben yarın açılışta yollayacağım malları.

Haftaya zaten yurtdışına kaçıyorum bir de malda yakalanmış olmayayım.
                    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• mutimar
                      Bağımlı
                      • 12 Mart 2009
                      • 1356

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Tek bildiim bu dow göçmezse ben yarın açılışta yollayacağım malları.

Haftaya zaten yurtdışına kaçıyorum bir de malda yakalanmış olmayayım.
                      dERT DEGİL EN KÖTÜ İHTİMALLE MALİYETİNE GERİ KAPATIRIZZ
                      Tırsık VOB'cu...

Yorum

• culex
                        Tecrübeli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 908

cümleten günaydınlar
                        bantlar;
                        orta bant:77450-75850
                        dış bant:78225-75050
                        dünden de 75800 önemli çıkmıştı.
                        .

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

olmaz diye bir şey yotur.yeni satışlara zemin hazırlanmasın.
                          ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• yemekçi
                            Gurme
                            • 22 Mart 2009
                            • 3314

Gunaydın dostlar
                            Kapitalizmin zor sınavı
                            Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

Herkese günaydın...Muti shorttan iyi vurdun sırtna palanın

Yorum

• culex
                                Tecrübeli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 908

evet 75800 ümüz görevini şimdilik yapmış görünüyor.
                                .

Yorum

Working...
                                X

Debug Information