74050 takipte
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Benim hedeflere çok yaklaştığı için...ve de bu ASYAB haberiyle piyasa tetiklendii için longları 75075 den yolladım...
Yolu açık olsun...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bunca zaman kayıptan sonra tek ders aldım: Borsa düşerken paniklemiyorsan daha aşağı yolu vardır, çıkarken de yükselişine inanmıyorsan daha yukarı yolu vardır.
Spot benim ilk hedefime geldi ama yanlış görmüyorsam VOB ile arasında -1000 puan makas var(Yanlışsam düzeltin).
Bu makas varken ne short olurum ne long.
Bu makası kapatıp + makasa geçse zaten 1300-1500 puanlık ciğer söker pala.
Her geçen gün tiksiniyorum...Hele bugünkü sipariş haberler neydi öyle (Kredi notu olayı)..
Arkadaşa endeksin 62400 görmesi için artık bir haber lazım diyordum ki ASYAB haberi geldi.
Biz de bu haber bombardımanıyla teknik arasında sıkışıp kalalım...
Geceye flat...Hatta belki bir süre flat.
Herkese iyi akşamlarSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Dostlar geçen haftadan beri bugün için 62400 beklenti hedefimi paylaşıyordum.Gerçi bugün öğlene kadar beklerken akşam kapanışında getirdiler.
VOB hedefime malesef ulaşamadım...Makasın artması hesaplarımı bozdu.
Dün de yazdım benim için deniz bitti artık...
Zaten daha 2-3 iş günü spotun bu bölgelerden uzaklaşabileceğini de sanmıyorum. Sonrasında pala nereye isterse oraya götürür. Ama bana son dönem yaşadığım stres yetti.
Haftaya işlerim sebebiyle ispanya'ya gidiyorum. Arada foruma uğrarım.
Kalın salıcakla...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Gunaydın dostlar
Endex gerçekten hızlı buralara geldi
bugünde buralardan veya daha yukarıdan kaparsa
yükseliş daha sıhhatlı olur
bugün kar satışı gelme ihtimalide yüksek
ben dede poz yok
işte durum bu dostlar
endeks en düşüğü gördüğü günlerde b,dost meçlisinin
tamamına yakını long idi
oyle yada boyle long kalan heralde kalmadıKapitalizmin zor sınavı