ENGİN Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
yarının nesi ?
----------------------------------------------culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunlarda yarının...
orta bant:74000-73200
dış bant:74425-72800
bunlarda yarının( 7 mart pazartesi içinmi ) ????...
verdiğiniz rakamlar imkb30 destek , direnç rakamları mıdır?
???
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne diyon birader nasıl yazı bu geriye dönüşüm olmayacak ne demek
tamamdır hemşom hallettum 10 i
:081:
Yorum
-
tamam derken dostumuz iyidir umarım.inan uykylarım kaçtı.mazallah...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamamdır hemşom hallettum 10 i
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dostlar her ne kadar sanal ortamlarda olsakda bizler kyler olarak büyük bir aileyiz.şahsım adına ben böyle düşünüyorum.birbirmizi şahsen görmesekte bizler bir aile olduk hemde çok büyük bir aile.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Neyse, hadi..ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..
ailevi peroblemler var o da kısa zamanda çözülür fnt AB mizin

Vardı zaten bi şeyler..farketmiştim.
Adamın bu saatten sonra huyu değişmişti..geçen ben de ikaz etmiştim.
Sonunda evden de yedi fırçayı tabii!
serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBi tatil yaptın döndün..
yatırımcı karakterin de ters döndü hocam.

Nereye saldın o içindeki azgın boğayı!
..
Yorum

Yorum