yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Almanya indikatörü ne oluyordu..... daha öncekilerde.....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese merhaba arkadaşlar,
Planlarımda acil bir değişiklik oldu.Bu Çarşamba akşamı ya da perşembe sabahi Almanya'ya uçuyorum.Umarım herkes iyidir.
sevgiler,saygılar.
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
İyiyim enginENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternasilsin hasan abİ
sende iyisin inşaallahKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Olması gereken buydu...
Baştan beri olması gereken buydu.. geçen cuma son dakikalarda düz 73,000 den KISA olmuştum ve iyikide olmuşum, Pardon cuma değil perşembe günü akşamı kısa açmıştık ve hatta fikret abide kısa olmuştu......poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar bu düşüş benim planlarıma tamamen ters oldu...Sebebi konusunda fikriniz var mı?
70,900 leri bekliyorum ilk etapta, bakalım duruma görede poz kapayabilirim
pek pc başınd adeğilim çünkü....
Allah Bereket Versin................Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnümüzdeki hafta XU100 pazartesi veya salı gününe DİKKAT edeceğiz, 61900 ve 62500 leri geçemeyen ataklarda 03/03/11 tarihindeki GAP boşluğu 59200 ve 58700 lere çekilme riskini gözardı etmemeliyiz, o bölgelerden gelecek TEPKİ alımları TAKİP edilerek VOB ta LONG pozisyon için fırsat oluşturacaktır, XU100 59000 lere tekrar geldiği anda HEDEF 62500 ler olacaktır,,,
;)
Yorum
-
Evet direkt yardırdılar...ilginç hareketler oluyor.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam arkadaşlar
işten ancak açabildim.direkt dış bandın altına gitmiş.
Palanın çok acelesi var anlamadım bir türlü.
Allahtan cuma günü kapanışta yollamışım malları. Alım için pusuda bekliyorumSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
a.s..
hoşgeldin sn culex...culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam arkadaşlar
işten ancak açabildim.direkt dış bandın altına gitmiş.
Yorum
Yorum