72800 önemli
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Benim yükseliş senaryoma göre carsambaya kadar 62400 görmeliydik...culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster72800 önemli
Ihtimalimin arksasında durmak adına 71975 den longladım...stoploss olarak 70900 leri belirledim.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bankacılık pazarında 8 teşebbüs hakkında yapılan soruşturmanın nihai kararı bugün (8 mart 2011) saat 15.00'de açıklanacak-rekabet kurumuSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bu haber beni gerdi...Piyasa bunu önceden duyuyor biz ise tahmin yürüterek poz alıyoruz. Dünkü longlarımı 73375 den yolladım.
Duruma göre yine alım düşünebilirim.
Fikret abi geri gel artık yaaaa.Tadı tuzu sensin buranın.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Aynennnnnnnnnnnnn.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret abi geri gel artık yaaaa.Tadı tuzu sensin buranın.
kimse tad almıyor, topik kapanma noktasına geldi, kimsecikler yok
:040::040::040:
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
spotla vob arasındaki bu kadar makas niye.. PALA nın bir fikrimi var......!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Longları kapanışa doğru 74150 den verdim..Geceye flat.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKarar kötü etkilemediği için az önce longlarımı 72925 den yerine koydum.
Geçen hafta başlattığım çarşambaya kadar 62400 sloganımın hedefe varmasına az kaldı ama o kadar zarar yazdım ki biraz kar edince ondan da olmayayım diye poz taşıyamıyorum.
Dostlar Fikret abiyi geri getirsin birisi.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Önceden buradaki dostların pozisyonlarına ya da yorumlarına göre 2 taraflı düşünebiliyordum...
Birkaç gündür tamamen kör topal şekilde trade edip birşeyler çıkarıyorum ama pilim buraya kadarmış. Yarın da yükseliş devam ederse benim için karanlık bölgeye girilmiş olacak ki artık bu halimle trade edemez duruma geleceğim. Sanırım benim için VOB'a güle güle deme zamanı geldi...
Ama buradaki paylaşımların bitmesini hiç istemiyorum.Tüm dostların en azından günde 1 kere olsun yorum yazması bile burayı canlı tutmaya yeter bence ("günaydın" mesajları sayılmaz)...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Kendi adıma uymaya çalışırımporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnceden buradaki dostların pozisyonlarına ya da yorumlarına göre 2 taraflı düşünebiliyordum...
Birkaç gündür tamamen kör topal şekilde trade edip birşeyler çıkarıyorum ama pilim buraya kadarmış. Yarın da yükseliş devam ederse benim için karanlık bölgeye girilmiş olacak ki artık bu halimle trade edemez duruma geleceğim. Sanırım benim için VOB'a güle güle deme zamanı geldi...
Ama buradaki paylaşımların bitmesini hiç istemiyorum.Tüm dostların en azından günde 1 kere olsun yorum yazması bile burayı canlı tutmaya yeter bence ("günaydın" mesajları sayılmaz)...
İşler bazen musaade etmiyorKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Aps hızla artmakta
geçen vade boyunca maxsımum 195 bin oldu
daha şimdiden 200 bin olduk
genel görüntü yukarı devam edecek gibi
ben uzundum
dun stop oldum maalesef (72,350) stoplos çalışmış
daha sonra daha aşağıya gitti
ve yeni açmadım