Boşverin dostlar, kimseyi üzmeye değmez.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
..........................mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret abi nereye , 15 tatil de geçti??
Yorum
-
abi hayrolaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBoşverin dostlar, kimseyi üzmeye değmez.
umarım kötü bi şey yoktur...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
yarın öğleden sonra durum netleşirdaroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi hayrola
umarım kötü bi şey yoktur...
Yorum
-
Abiiii endişelendim bak gerçekten...Tadım tuzum kaçtı resmen...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın öğleden sonra durum netleşirSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
abim bende istanbuldayım yapabileceğim bi şey olursa maddi maneviFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın öğleden sonra durum netleşir
özelden telimi yazıyorum
çekinmeden arayabilirsin abi..YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
yani
Al bendende o kadar......:( :( :(poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbiiii endişelendim bak gerçekten...Tadım tuzum kaçtı resmen...Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Yarın her türlü tiz haber ver abi....Endişelendirme bizi.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAllah razı olsun, sağolun dostlar. Hele bir yarın olsun.
Palayi hizaya getiren adamsın...Sana birşey olmaz.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
kötü olmasına kötü bir durum, inşallah yarın öğleden sonra netleşecek bir olay.demobig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırdır Fikret hocam kötü bir şey yoktur umarım :(
Yorum
Yorum