ii yerde stop olmuşum
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
short açtığında kilitlenseydi iyi olurdumutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOf of pC kitlendi ve göremedim ne olmuşuz beeee
Yorum
-
600 long..... kapanışta.......... FLAT...........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
kedinin karnını su ile doldurursan........ yere vurunca FLOŞŞŞŞŞŞŞ diye bir ses ile yere yapışır..
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
kimleri görüyoruzguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster600 long..... kapanışta.......... FLAT...........
Yorum
-
71400 ilk tepki yeriŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
6.82 garan 2.618 fiboŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
noluyo yahu.... hala veriyorlar.......FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkimleri görüyoruz
Yorum
-
tutmazsa.... nere....taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster71400 ilk tepki yeri
Yorum
Yorum