stop patlattılar KISA mısa kalmadı, daha sonrada aşşağı saldılar:(
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sanırım pala diyor ki şimdilik benim tepeler 79200 lerde... Vayyy beee ne sağlam verdiler aşağı...mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstop patlattılar KISA mısa kalmadı, daha sonrada aşşağı saldılar:(Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bakalım yarın devami gelecekmi.?yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSon 20 dakka da yurt dışına göre pozıtıf kaldık
Durum daha olumlu durmakta
yurt dışına satış gelirken bize satış gelmedi
yinede önemli dirençlerde olduğumuzu unutmamak lazım
böylesi durumlarda
bir yukarı hamle yapıp gevşeyebilirlerKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Dostum boşver...Ben de 79200 e gelirse short basacağım diye planlamıştım açıkcası. Hele ki baktım Garan eş zamanlı olarak 7.80 direncine gelmiş..mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergelde bu saatden sonra KISA aç............
Ama bir yandan da dedim ki
bu kadar çıkardı çıkardı...79500 lerde shortcuların kellesini alır da yarın öğleden sonra verirler nasılsa.
Neyse şimdilik gözüken o ki buraları geçemiyorum diyor endeks. Biraz dinlenmem lazım diyor.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Dow filan göçmezse...Yarına bir haber uçurup 80 lere kadar zorlayıp gün sonunda 79200 altından kapama yapar mı ne dersiniz? Böyle iğne bar yapar gibi gidip dönmeleri çok ayıp olmadı mı?Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
iyi akşamlar
öncelikle sayın tekressamı kutlamak istiyorum.
seansın son saatini izleyemiyorum ve bunun sıkıntısını çekiyorum.son 1 saatteki çıkış ve düşüşü göremedim ne yazıkki.
dış bandımız 79200 de idi.elimdeki longu buralardan verebilirdim.
yarının bantları
orta bant:78650-77700
dış bant:79100-77250.
Yorum
-
dostlarım yön duygusu longa dönmüş görünüyor.kanatimce yarın çok dikkatli olmanızı işlemlerde kar gördünüz noktada kapatmanızı vede stop noktalarınızı aldığınız poza göre dar tutmanızı diliyorum.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Mutimarın dediği gibi.Kaçırdık süper shortu...yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGunaydın dostlar
Tokyo borsası % 10 aşağıda
Gerçekten finansal deprem bugün olmuşSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
dostlar yorumsuz olarak çalışmamı gönderiyorum.takdir sizlerin.başka sitelerdeki polemiklerden sonra graflarımdaki şekillenmeleri yorumsuz gönderme kararımı sanırım anlayışla karşılarsınız.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum