Mavilim Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • muzoder
    Aktif
    • 23 Şubat 2009
    • 255

teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    silebilirsen tebrik edecegim

Yorum

• muzoder
      Aktif
      • 23 Şubat 2009
      • 255

mayrares Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      burda yeni üyeleri suçlamamak lazım üst yazıda bir çelişki var herhangi bir senet analizi rica etmeden önce kelimesiyle bu topikte senet analizi istemeyiniz kelimeleri uyuşmuyor (her nekadar 2 -3 gündür kırmızı ile yazılmış olsa bile) altaki yazıyıda kaldırmak ben dahil yeni üyeleri zora sokmayacaktır aynı hataları bende yaptım ancak sayın editörün açıklamalarından sonra anlamamak elde değil saygılarımla

TEbrik ederim dostum güzel yakalamıssın ....

Dip notları okumakta FAyda Var..

Yorum

• teselli
        Tecrübeli
        • 16 Nisan 2009
        • 355

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Arkadaşlar bundan böyle bu topikte,

Herhangi bir senet icin analiz rica etmeden önce son iki üç gün içinde yazılmış olan yazıları kontrol ediniz...

ortayı atlayıp sona gelinirse istenebilirmiş ama önce bir kontrol edin istenmemişse hakkında yazılmamışsa gibi bir kanı mevcud güzel bir nokta ya temas etmiş arkadaş.
        "Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."

'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'

Yorum

• marakes
          Bağımlı
          • 15 Mayıs 2008
          • 0

teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ortayı atlayıp sona gelinirse istenebilirmiş ama önce bir kontrol edin istenmemişse hakkında yazılmamışsa gibi bir kanı mevcud güzel bir nokta ya temas etmiş arkadaş.
          peki neden bi üstteki cumle dıkkate alınmıo da sureklı bı alttaki dikkate alnıyo..kırmızı ıle yazmak da bı anlam ıfade etmıosa o zaman her işine geldgi gibi yazıyodur demektırbu iş nalıncı keseri gibi oluo biraz..
          Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.

Yorum

• muzoder
            Aktif
            • 23 Şubat 2009
            • 255

SIrf o yazi yüzünden istiyoruzz zaten yoksa analiz felan istediğimiz yok yani

Yorum

• muzoder
              Aktif
              • 23 Şubat 2009
              • 255

marakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              peki neden bi üstteki cumle dıkkate alınmıo da sureklı bı alttaki dikkate alnıyo..kırmızı ıle yazmak da bı anlam ıfade etmıosa o zaman her işine geldgi gibi yazıyodur demektırbu iş nalıncı keseri gibi oluo biraz..
              Bi metinde TÜm Cümleler dikkate alınmalıdır zaten metin yazarken (özellikle uyari niteliğinde) hepsi birbirini tamamlamalıdır bence

Çelişki olması normal değil tabi biz burda eleştiri yapmıyoruz Sadece bi hata yapılmış moderatör arkadaş düzeltir zaten

Yorum

• marakes
                Bağımlı
                • 15 Mayıs 2008
                • 0

muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                SIrf o yazi yüzünden istiyoruzz zaten yoksa analiz felan istediğimiz yok yani
                belli.bildginizi yapın siz,neyse..
                Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.

Yorum

• muzoder
                  Aktif
                  • 23 Şubat 2009
                  • 255

belli.bildginizi yapın siz,neyse..

Espiri yapmayada gelmiyo HEe cevirin bakın sayfaları kac analiz istemisim..

Yorum

• marakes
                    Bağımlı
                    • 15 Mayıs 2008
                    • 0

Espiri yapmayada gelmiyo HEe cevirin bakın sayfaları kac analiz istemisim..
                    yok canım,ben bıse demıorm artık..herkes istedgini yapmakta özgür nasıl olsa..kusura da bakmayın.ayrıca yazdgım sahsınıza degıl ..bırakın da alınması gereknler alınsın..

Yorum

• muzoder
                      Aktif
                      • 23 Şubat 2009
                      • 255

yok canım,ben bıse demıorm artık..herkes istedgini yapmakta özgür nasıl olsa..kusura da bakmayın
                      Niye nazi kampındamıyız Kurallara uyuldugu sürece herkes özgür tabi

Yorum

• marakes
                        Bağımlı
                        • 15 Mayıs 2008
                        • 0

Niye nazi kampındamıyız Kurallara uyuldugu sürece herkes özgür tabi
                        ben farklı bısey mı dıyorum?herkes ozgur dıyorum ıste

Yorum

• gica
                          Aktif
                          • 18 Mart 2009
                          • 250

kalabalık yapmayın arkadaşlar, sıradanlaştırmayın burayı...
                          "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                          futbolcu, hiçbir zaman
                          büyük futbolcu olamaz."
                          Gheorghe Hagi

Yorum

• KASIMPAŞALI
                            Seyirci Üye
                            • 10 Mayıs 2009
                            • 53

teşekkürler mavilim,,,,,,,,, imzamın dikkate alınmasını rica ediyorum,,,,,, yoruluyorum,,
                            mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
                            :( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.

Yorum

• mavilim
                              Kadrolu
                              • 15 Şubat 2009
                              • 5026

tekrardan merhaba..

Yorum

• mavilim
                                Kadrolu
                                • 15 Şubat 2009
                                • 5026

Yorum