engineer-36 Nickli Üyeden Alıntı
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1050222436 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşım öyle bir yerden almışım ki daha oraya gelmek bilmiyor. 4,68 den. Hocam ne der bilmiyorum
Allah sabırlar versin dostum Seni umutlandıracak bi haber vereyim yinede ..
27 mayısta TTKOM rekor temmettü dagıtacak ozamana kadar herhalde bi tepki verir .. bende uzun vadede 4,50 den maliyetlendim bakalım hayırlısı
Yorum
-
OBO nun sağ omuzu diyebilirimiyiz......mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Su an bu topigi takip etmekte olan ve elindeki senette en az %70 zararda olan iki kisi var desem...1050222436 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşım öyle bir yerden almışım ki daha oraya gelmek bilmiyor. 4,68 den. Hocam ne der bilmiyorum
Yinede forum kurallari nedir topik kurallari nedir saygi nedir bilirler zirt pirt analiz istemezler desem ne derdiniz???????
istek YOK!!!!
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn emeklica roza tobo yapacak bana göre..
yeşil ve beyaz dahil hepsi eksen üzerinde..
çok vahim değil yani..
günün güzel haberi....:081:
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Şu an topiği takip etmekte olan BEN %150 gibi bir zarardayım. Bilmem anlatabildim miEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSu an bu topigi takip etmekte olan ve elindeki senette en az %70 zararda olan iki kisi var desem...
Yinede forum kurallari nedir topik kurallari nedir saygi nedir bilirler zirt pirt analiz istemezler desem ne derdiniz???????
istek YOK!!!!
Yorum
-
Sevgili Edy,EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSu an bu topigi takip etmekte olan ve elindeki senette en az %70 zararda olan iki kisi var desem...
istek YOK!!!!
Sn. Mavilimin köşesini çok sık takip etmedim şimdiye kadar. O yüzden üste kocaman yazmasına rağmen bu topiğin kuralına dikkat etmedim
. Bunun üzerine de sabah da bir senet hakkında fikrini sormuştum. Haklı olarak da silindi sonra.
Başta sn.mavilim sonra da tüm topik izleyicileri affetsin.
Herkese iyi haftasonlar şimdiden
Yorum
-
1050222436 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu an topiği takip etmekte olan BEN %150 gibi bir zarardayım. Bilmem anlatabildim mi
Sanirim anladim.... ama 100 liranin 70 lirasi zarardir... o 100 liradan elde ancak 30 lira kalir... %70 zarar demektir....
Sadece anlayamadigim birsey... Bu ortamlarda cani yanan tek kisi siz olmadiginiz halde neden diger üyelere karsi o sekilde kocaman yazma gibi bir hata yapiyor adeta saygi SINIRLARINI zorluyorsunuz....
Konuyu kapatalim Sn 1050222436...
Lütfen....
Yorum
-
sn Edy den üstteki yazının değiştirilmesini rica ediyorum..
sadece kırmızı yazı kalsın.. ben girip değiştiremiyorum..
Arkadaşlar, takdir edersiniz ki, sipariş ya da
istek analizlere yetişmem mümkün değil..
dolayısıyla, tombaladan ne çıkarsa diyelim..
ortaya karışık analiz yapıyorum.. sizin senediniz
arasında çıkarsa ne ala.. yoksa yapılana istek
analizleri dikkate almayacağımı tekrarlamak isterim...
saygılar...
Yorum

Yorum