33.606. ya kadar bir atak gelecek
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hocam diger üyelerimizinde merak etmis oldugunu sandigim bir konuyu dile getirmek istiyorum...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdilik cılız bir ihtimal ama kapanışın
33.391.33
33.555.44 bandında
olmasını diliyorum..
Bahsetmis oldugunuz seviyelerden kapanis olmasi durumunda pazartesi yada sali coskuyu getirir deme lüksümüz olurmu?
Yorum
-
sayın mavilim nezaman 5-10-15 dakika yok olsa bişeyler oluyor bu borsaya acep mavilimin ara molasını birileri takip ediyor olmasınmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10 dakka yokum.. iyi idare edin bakem..
''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
-
sn mavilim sizi takip etmekten çok keyf alıyorum grafikleriniz süper portföyümü oluştururken sizin garafikleriniz çok yardımcı oluyor zaten gerekli yardımları grafiklerinizle yapıyorsunuz borsada yeni sayılırım çok sükür zararım yok olduğu zamanda oldu ama size asla kendim öngörerek aldığım hisse yorumu istemedim çünkü çok zahmetli bir iş zaten fazlasıyla bizlere yardımcı oluyorsunuz hakkınızı helal ediniz.
bu topik bu tarz polemikleri haketmiyor arkadaşlardan biraz daha özen göstermeli bu konuda mavilimi iyi takip ederseniz soruya gerek kalmayacaktır tecrübeyle sabittir.
sn edy afedersin biraz uzuzn oldu yazdıkların ama sayfalar dolusu polemik topik kirliliği oluyor bu son nokta olsun diye yazdım iyi çalışmalar bol kazançlı günler
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam diger üyelerimizinde merak etmis oldugunu sandigim bir konuyu dile getirmek istiyorum...
Bahsetmis oldugunuz seviyelerden kapanis olmasi durumunda pazartesi yada sali coskuyu getirir deme lüksümüz olurmu?
gene internet sorunu var..
ama olur,olacak,olmalı..
Arzular şelale..
Yorum
-
medcezir78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn mavilim sizi takip etmekten çok keyf alıyorum grafikleriniz süper portföyümü oluştururken sizin garafikleriniz çok yardımcı oluyor zaten gerekli yardımları grafiklerinizle yapıyorsunuz borsada yeni sayılırım çok sükür zararım yok olduğu zamanda oldu ama size asla kendim öngörerek aldığım hisse yorumu istemedim çünkü çok zahmetli bir iş zaten fazlasıyla bizlere yardımcı oluyorsunuz hakkınızı helal ediniz.
bu topik bu tarz polemikleri haketmiyor arkadaşlardan biraz daha özen göstermeli bu konuda mavilimi iyi takip ederseniz soruya gerek kalmayacaktır tecrübeyle sabittir.
sn edy afedersin biraz uzun oldu yazdıkların ama sayfalar dolusu polemik topik kirliliği oluyor bu son nokta olsun diye yazdım iyi çalışmalar bol kazançlı günler
Yo hayir... uzun falan degil....
Bazi üyelerimize... Hala anlamis degilsiniz dimi derim......
Bir gönül adamidir Sn mavilim...
Bir hayir dua bir kuru tesekkür yeter artar... Fazlasini istemez... Yagciyi yalakaciyi sevmez....
Tek derdi yillarini gecesini gündüzünü verdigi grafikleri bizlerle paylasarak su PY dedigimiz kodamanlara bizleri ezdirmemek....
Aramizda üc kurus memur maasini yillarca biriktiripte borsaya gelenlerde var.... Belki dogru belki yanlis.... Mavilimin hedef kitlesi icinde olanlardir bunlar...
Ezilmesinler ister... Yedirmesinler kendilerini ister...
Paraya pula bakmaz mavilim... Süslü püslü sözlerede kanmaz...
Bunu hala anlayamayanlarda var...... Var....
Saniyormusunuzki Sn mavilim bir senet analizi istendiginde basit bir sekilde sadece tepesi atiyor... Hayir... Benim anladigim algiladigim önce hüzün.... Ve hüznün getirdigi öfke...
Cünkü öyle yada böyle istek yapilan analizlere yetismesi imkan dahilinde olan birsey degil...
Dolayisiyla an geldi bunu dile getirdi... Yapmayin dedi yetisemiyorum dedi...
Akabinde bir degil bir kac defa dile getirildi...
Ve artik hüzün ile öfke eszamanli hareket etmeye basladi...
Yapmayin derim sadece....
Yorum

Yorum