Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
32500 den uzaklasmamız guzel ama tedbırı elden bırakmamak gerek syn mavılının dedıgı gıbı bol volatıl gunler
16,30 Da sanırım biraz daha işin rengi belli olur. gene dow u aşagı salarlarsa bizimkilerde saldım çayıra mevlam kayıra türküsünü çıgırmaya başlar zannımca.. şu an 30 endeks 41,500 oldugu halde vobda 40,600 civarında dolanıyor güvensizlik had safhada.
not yazmamı bekliyormuş 41,125 e kadar fırladı... harbiden çok volatil günler bizi bekliyor sanırım.
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
16,30 Da sanırım biraz daha işin rengi belli olur. gene dow u aşagı salarlarsa bizimkilerde saldım çayıra mevlam kayıra türküsünü çıgırmaya başlar zannımca.. şu an 30 endeks 41,500 oldugu halde vobda 40,600 civarında dolanıyor güvensizlik had safhada.
not yazmamı bekliyormuş 41,125 e kadar fırladı... harbiden çok volatil günler bizi bekliyor sanırım.
Ben nakte geçtim, yarın zaten zaman analizinde değişim günü, duruma bakıp hareket edeceğim, yoksa hep sıkıntı, ortam iyi olursa birkaç kademe yukarıdan alırım, maksat kafam rahat olsun
Yorum