Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bugün tüm yorumcular ağız birliği etmiş.. hepsi düşecek
demişlerdi.. noldi? gözlerim doldi..
bir uzman söylemişti,eğer piyasalarda milletin moralini bozacak olumsuz beklentiler dolaşıyorsa bu bir oyundur,tam tersiyse yine oyundur millete mal veriyorlar demektir sözünü hiç unutmuyorum
Hocam ben geçen haftaki "neden gitmiyor" konulu mesajdan sonra TCELL'in potin modundan çıktığını zannetmiştim.
Sanırım yanlış anlamışım.
Acaba "gitmez, gidemez, neden gitmiyor" konulu mesajlarınızı sadece duraklama dönemi olarak mı torumlamamız gerekiyor?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Mutlu Trade diye bir topik var... Mavilim üstadi en son orada görmüsler nerede bu ev sahipleri nasil misafir agirliyorlar burada diye söyleniyormus....
Hocam ben geçen haftaki "neden gitmiyor" konulu mesajdan sonra TCELL'in potin modundan çıktığını zannetmiştim.
Sanırım yanlış anlamışım.
Acaba "gitmez, gidemez, neden gitmiyor" konulu mesajlarınızı sadece duraklama dönemi olarak mı torumlamamız gerekiyor?
ben senetlere farklı indicatörlerle bakarım..
senedi formasyon olarak değerlendirdiğimiz gibi,
trend yönüyle de değerlendiririz.
trend konusundaki en güzel fikri ise ana indicatörüm verir.
ana indicatörümde ; kırmzı, yeşil ve mavinin eksen üstünde
olması trendi simgeler..
Tcell; potın-fw indicatörü...
kalın çizgiler eksen üstünde..
alttaki sarı, turuncu ve yeşil birbirinden çok uzak..
üstteki kalın renklerin nasıl yatay gittiğine bakınız..
dolayısıyla ne yazıyoruz; yatay kanal hareketi devam ediyor..
Tcell; bu indicatörümün hem yatay; hem de düşen kanal
çizgileri kırılamamış.. demek ki yatay kanal hareketi bitmemiş...
ne diyoruz? 8.35 geçilsin tekrar bakarız...
iyi akşamlar sn mavilim.dün akşamki sagyo yorumunuzdan sonra
potini zorla giydirdiler bu gun .tavandan adrese teslim ettik.
Allah razı olsun.
SAgyo;Formasyon çizgilerimde , kalın beyaz altında
kapanış olduğunda, genelde kalın rozaya kadar
sarkma olur.Çok yakınına kadar sarkmasına rağmen,
baktığım resim bozulmadığı için bugün yoluna devam
etmiş..Fakat formasyon tekrar alt evreye düştü.
bu durumda, yukardaki ince sarının tekrar kalın beyaz üstüne
geçmesiyle, formasyon tekrar düzene girer..
Son durumda formasyon bozuk ve alt evre tamamlama
aşamasında..
Yorum