Mavilim Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mavilim
    Kadrolu
    • 15 Şubat 2009
    • 5026

Aynı senedin indicatördeki haftalık görüntüsü..

Yorum

• muzoder
      Aktif
      • 23 Şubat 2009
      • 255

Kesinlikle gitmez hocam turkcell mi yoksa bu

Yorum

• tabularasa
        Katılımcı
        • 16 Mart 2009
        • 94

sayın hocam yukarıdaki grafikte beyaz ve mavi yukarı gittiği için hissenin yönüde aşağı diye düşünüyorum.

Bu arada mecit kardeşimizde borsada yatırım yapıyor mu? Sizin pasaj komple borsacı sanırım.

Yorum

• mavilim
          Kadrolu
          • 15 Şubat 2009
          • 5026

muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Kesinlikle gitmez hocam turkcell mi yoksa bu
          doğru.. tcell değil..
          cevabı yazmayacağım....

Yorum

• mavilim
            Kadrolu
            • 15 Şubat 2009
            • 5026

Iheva; 0.78 e kadar muhtemel
            bir sarkma görüntüyü bozmuyor..

Yorum

• YORUMCU
              Çalışkan
              • 26 Kasım 2008
              • 1296

afmaşa benzettim ben grafiği ama bilemeyeceğim tam olarak nedir diye
              Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• olivefe
                Seyirci Üye
                • 19 Nisan 2009
                • 44

Teşekkür butonu

Gündüz rahat okuyamadığım için tüm günü şimdi tekrar okuduğumda hissetiklerimi sizlerle paylaşmak için yazdım bu yazıyı...
                Bu topik bir çok topikten farklı.
                Mavilim üstad ve bir iki kişi dışında bir çoğumuzun ne kadar istesek de borsa üzerine paylaşacabilecek fazla birşeyleri yok.
                Bu durumda topik içinde varlığımızı hissettirebilmek için bol bol aynı içeriğe sahip mesajlar yazıp duruyoruz. (en çok mavilim üstada olan minnettarlığımızı gösteren mesajlar ve temenniler)
                Demek istiyorum ki "Ne yapalım! Elimizden gelen bu!"
                Paylaşabilecek bir şey olsa paylaşalım.
                Üstad o kadar net şeyler söylüyor ki ortada tartışabilecek şeyler bile olmuyor.
                Hatta Sn. Mavilim de bu durumu fark etmiş olacak ki bizleri bazen grafikler üzerinde tartışmaya sevk ediyor.
                Sonuç olarak bundan sonra ben, beğendiğim, katıldığım yazılara teşekkür butonuna basarak teşekkür edeceğim. Cevap yazarak kalabalık yapmayacağım.
                Ya da sayın editörler mesajların altına "Teşekkür" "Katılıyorum" "Katılmıyorum" vb. butonlar koysunlar
                we are all a machine without a soul...

Yorum

• entemena
                  Katılımcı
                  • 16 Mart 2009
                  • 145

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  doğru.. tcell değil..
                  cevabı yazmayacağım....

Hocam azcuk Tire gibi duruyor ama ??

Yorum

• halilhan
                    Yeni üye
                    • 15 Mart 2009
                    • 32

ben de derimki burda,sn mavilinin analizlerden veyorumlarından başka yazı yazan olmasın derim.şayet yazacaklarsa mavili hocam kadar bilgili olsunlar derim.hem topik fazla kalabalık olmaz hemde biz(cahil olan bu konularda küçükler)birşeyler kapabiliriz belki bilemiyorum.sadece şunu biliyorum mavilinin grafikklerini ve yorumlarını bulabilmek için akşam kaç sayfa geriye geldiiğimi ben bilirim.geçmiş sayfaları açın bakın.neyin neolduğnu kaçırıyorum.ben sizler gibi sabahdan akşama kadar tpopiğin içinde olmanın imkanı olmadığında böyle bir şey yazmak istedim.sadece mavilininve onun kadar değerli arkadaşların teknik fikirlerinin paylaşılmasını isterim.gereksiz şeylerden kaçınalım derim.SADECE MAVİLİ yi izleyelim.

Yorum

• mavilim
                      Kadrolu
                      • 15 Şubat 2009
                      • 5026

Akbnk; at4 yeşili ,maviden ayrılmış.. tepki denemesi...
                      5.85 stop noktası..
                      6.90 ilk hedefi

Yorum

• mavilim
                        Kadrolu
                        • 15 Şubat 2009
                        • 5026

Hurgz; çizgilerde bozulma yok.. yeşil yatay çizgilerle
                        gösterdiğim yatay kanal hareketi olacağını düşünüyorum.
                        Zira yeni bir sıkışma emaresi görünüyor.
                        üstteki potin-fw indicatöründe kalın renkler 1-3 gün içinde
                        aynı noktada birleşecek görünüyorlar. tut konumunda..

Yorum

• ARAGONN
                          Tecrübeli
                          • 11 Mayıs 2008
                          • 321

halilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          ben de derimki burda,sn mavilinin analizlerden veyorumlarından başka yazı yazan olmasın derim.şayet yazacaklarsa mavili hocam kadar bilgili olsunlar derim.hem topik fazla kalabalık olmaz hemde biz(cahil olan bu konularda küçükler) birşeyler kapabiliriz belki.
                          bilemiyorum.sadece şunu biliyorum mavilinin grafikklerini ve yorumlarını bulabilmek için akşam kaç sayfa geriye geldiiğimi ben bilirim.geçmiş sayfaları açın bakın.neyin neolduğnu kaçırıyorum.ben sizler gibi sabahdan akşama kadar tpopiğin içinde olmanın imkanı olmadığında böyle bir şey yazmak istedim.sadece mavilininve onun kadar değerli arkadaşların teknik fikirlerinin paylaşılmasını isterim.gereksiz şeylerden kaçınalım derim.SADECE MAVİLİ yi izleyelim.
                          Sn Mavilimin böyle bişey isteyeceğini sanmıyorum. Sonuçta uğraşıyor çabalıyor yardımcı olmak için elinden gelini yapıyor.Hakkı kesinlikle inkar edilemez. Tamam pek bilgili değiliz ama sonuçta onun çıkarımlarıın yorumlarının gözlemcisi takipcisiyiz. Sonuçta yorumları için bikaç kelime yazmamızı, yanlış bile olsa yorumda bulunmamız Mavilim açısından negatif bişey olmayacaktır. Sonuçta bizim yorumlarımız onun yorumlarnın geri bildirimi. Benimd çok fazla seans içi takip fırsatım olmuyor, çok bilgimde yok borsa konusunda. Ama yazdıklarım şimdiye kadar hep olumlu karşılandı. Seans içi çok fazla sormamaya çalıştım orası doğru.
                          HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ

Yorum

• fizban
                            Baş tacımız...
                            • 22 Nisan 2009
                            • 166

Yapmayın.. derim. Bilgili-bilgisiz ayırımı yapmayın!

Dün ben bilgisizsem bugün bilgili isem, yerim neredir sizce?

Ya da tam tersi..

Başlık sahibini en çok motive eden bence katılımdır. KAtılımın tek kriteri de Forum kuralları olmalıdır.

Yanlış mıyım?
                            [COLOR=DarkSlateGray][SIZE=2]Düşmanlarınızı kötülemeyin,
                            onlar sizin eserinizdir[/SIZE].[/COLOR]

[SIZE=1][COLOR=DimGray]William Hazlitt[/COLOR][/SIZE]

Yorum

• gurme
                              pala
                              • 26 Nisan 2009
                              • 812

öğretmen için en büyük zevk ,öğrencisinin öğrendiğini görüp
                              derse iştirak etmesidir....
                              BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...

Yorum

• mavilim
                                Kadrolu
                                • 15 Şubat 2009
                                • 5026

Glyho; daha önce indicatör kırmızısının aşağı geldiği halde,
                                fiatın pek düşmeyeceğini yazmıştım... aynen uygulanıyor..
                                0.44 üzeri kapanışlarda yeni kanal açılır..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information