Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
özür dilerim yanlış topik olmuş Boş kazançlar başarılar buarada istat
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Arkadaşlar bundan böyle bu topikte,
endeksle ilgili düşüncelerimle birlikte,
tekniği dikkatimi çeken senetlerin grafiklerini bulacaksınız...
Bu topikte senet analizi istemeyiniz.
Sonuçta grafiği hoşuma giden senetlerin analizlerini her zaman sizlerle paylaşıyorum...
Herhangi bir senet icin analiz rica etmeden önce son iki üç gün içinde yazılmış olan yazıları kontrol ediniz... Bu mesaj EDY tarafından değiştirildi (27-03-2009 saat 10:25)..
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Ben bir öneride bulunmak istiyorum arkadaşlar..
Temenni ve dileklerinizi sayğıyla karşılıyorum ama
birçok temenni yazılarından sonra diğer önemli yazıları bulmakda zorluk çekiyorum..Sayfalar ardı arkasına doluyor ara verip geri geldiğimde sayfalar dolusu yazı oluyor.Bu konuda biraz daha dikkatli olursak çok daha verimli
olacağımıza inanıyorum.
NOT:Sn.mavili sayfaya müdahale ğibi oldu
özür dilerim...BU mesaj 10 dk sonra silinecektir..
silebilirsen tebrik edecegim
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Arkadaşlar bundan böyle bu topikte,
endeksle ilgili düşüncelerimle birlikte,
tekniği dikkatimi çeken senetlerin grafiklerini bulacaksınız...
Bu topikte senet analizi istemeyiniz.
Sonuçta grafiği hoşuma giden senetlerin analizlerini her zaman sizlerle paylaşıyorum...
Herhangi bir senet icin analiz rica etmeden önce son iki üç gün içinde yazılmış olan yazıları kontrol ediniz... Bu mesaj EDY tarafından değiştirildi (27-03-2009 saat 10:25)..
burda yeni üyeleri suçlamamak lazım üst yazıda bir çelişki var herhangi bir senet analizi rica etmeden önce kelimesiyle bu topikte senet analizi istemeyiniz kelimeleri uyuşmuyor (her nekadar 2 -3 gündür kırmızı ile yazılmış olsa bile) altaki yazıyıda kaldırmak ben dahil yeni üyeleri zora sokmayacaktır aynı hataları bende yaptım ancak sayın editörün açıklamalarından sonra anlamamak elde değil saygılarımla
Yorum