Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mayrares Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburda yeni üyeleri suçlamamak lazım üst yazıda bir çelişki var herhangi bir senet analizi rica etmeden önce kelimesiyle bu topikte senet analizi istemeyiniz kelimeleri uyuşmuyor (her nekadar 2 -3 gündür kırmızı ile yazılmış olsa bile) altaki yazıyıda kaldırmak ben dahil yeni üyeleri zora sokmayacaktır aynı hataları bende yaptım ancak sayın editörün açıklamalarından sonra anlamamak elde değil
saygılarımla
TEbrik ederim dostum güzel yakalamıssın ....
Dip notları okumakta FAyda Var..
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar bundan böyle bu topikte,
Herhangi bir senet icin analiz rica etmeden önce son iki üç gün içinde yazılmış olan yazıları kontrol ediniz...
ortayı atlayıp sona gelinirse istenebilirmiş ama önce bir kontrol edin istenmemişse hakkında yazılmamışsa gibi bir kanı mevcud güzel bir nokta ya temas etmiş arkadaş."Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
peki neden bi üstteki cumle dıkkate alınmıo da sureklı bı alttaki dikkate alnıyo..kırmızı ıle yazmak da bı anlam ıfade etmıosa o zaman her işine geldgi gibi yazıyodur demektırteselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterortayı atlayıp sona gelinirse istenebilirmiş ama önce bir kontrol edin istenmemişse hakkında yazılmamışsa gibi bir kanı mevcud güzel bir nokta ya temas etmiş arkadaş.
bu iş nalıncı keseri gibi oluo biraz..
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
Bi metinde TÜm Cümleler dikkate alınmalıdır zaten metin yazarken (özellikle uyari niteliğinde) hepsi birbirini tamamlamalıdır bencemarakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpeki neden bi üstteki cumle dıkkate alınmıo da sureklı bı alttaki dikkate alnıyo..kırmızı ıle yazmak da bı anlam ıfade etmıosa o zaman her işine geldgi gibi yazıyodur demektır
bu iş nalıncı keseri gibi oluo biraz..
Çelişki olması normal değil tabi biz burda eleştiri yapmıyoruz Sadece bi hata yapılmış moderatör arkadaş düzeltir zaten
Yorum
-
belli.bildginizi yapın siz,neyse..muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSIrf o yazi yüzünden istiyoruzz zaten yoksa analiz felan istediğimiz yok yani
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
marakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbelli.bildginizi yapın siz,neyse..
Espiri yapmayada gelmiyo HEe cevirin bakın sayfaları kac analiz istemisim..
Yorum
-
yok canım,ben bıse demıorm artık..herkes istedgini yapmakta özgür nasıl olsa..kusura da bakmayın.ayrıca yazdgım sahsınıza degıl ..bırakın da alınması gereknler alınsın..muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEspiri yapmayada gelmiyo HEe cevirin bakın sayfaları kac analiz istemisim..Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
Niye nazi kampındamıyız Kurallara uyuldugu sürece herkes özgür tabimarakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok canım,ben bıse demıorm artık..herkes istedgini yapmakta özgür nasıl olsa..kusura da bakmayın
Yorum
-
ben farklı bısey mı dıyorum?herkes ozgur dıyorum ıstemuzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNiye nazi kampındamıyız Kurallara uyuldugu sürece herkes özgür tabiKazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
teşekkürler mavilim,,,,,,,,, imzamın dikkate alınmasını rica ediyorum,,,,,, yoruluyorum,,mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
Yorum

Yorum