sağlıklı ve kazançlı bir gün dilerim.
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Günaydın Potin topiği,
Hoşgeldiniz üstadımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
devalar 3.76 dan gitti, dyhol ve tskb ye girdim. bu kısa vadeli al-sat işi hoşuma gitti, bu sitede ustadların sayesinde bu beceriyi (eğer becerebiliyorsam) kazandım, kısa sürede bayağı kazançlı durumdayım. emeği geçenlere çok teşekkürler, sağolsunlar, varolsunlar
Yorum
-
Konuyu toplam 33 kullanıcı okuyor. (21 kayıtlı, 12 misafir kullanıcı)
Hacim Baya düşmüş. 100 direncini zorlamamız için topik sahibi sayın hocamızı bekliyoruz. O olmadan olmuyor durum ortada."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Yorum
-
Sn mavilim, üstadım, emeklica dostum
Nerede olursanız olun, bilmenizi isterim/z, size ve sn emeklica dostumuza saygım / ız ve sevgim /iz daimdir.
Tekrar görüşmek ve paylaşmak umuduyla dostça ve sevgiyle kalın.
Hakkınızı helal edin.
Sn EDY ye de başarılar dilerim.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum