Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
arkadaslar ,mavilim abi yazamıo dıye topign de icine etmeyin isterseniz..burası ne at yarışı polıgonu ne de kafamıza her gelen hısseyı tartısma veya sorma yeri..bıraz saygı lütfen.mavilim yoksa da topigi izleyenler var degil mi..her hissenin kendine ait topigi var zaten o nolur bu nolr dıyen oraya da gidebilir.bu benı neden ilgilendiryo diyenlere de cevap veriyim..ben mavilim le bi kez konusms görmüş degilm..ama bılıyormkı saygıszlıktan da kimse hoslanmıo.bı kac dusuncesız yuznden burda bı suru ınsan kazancından oluyo buna da degmez heralde..bıraz anlayış lütfen..illa uyarılmayı beklemeden biraz düşünceli olsak ne guzel olucak..
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
adam solemekten usandı yukarı yazı yazıldı kı blmeyen okusun da tek tek sorulara cevap verılmesın diye,ama yok mıllet koyun gibi ılla gudulcek.illa uyarıcaksın laf solıyceksın.o anlık anlıycak sonra yine aynı fasıl..modlara allah sabır versin.nası iş bu ya ondan sonra da ıyı nıyetlı oluyo herkes..
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum